Ilinca Vandici, mesaj inainte de a intra in concediu prenatal: “Va pup tare, va iubesc si sa-i tineti pumnii Andreei Banica”

Ilinca Vandici, mesaj inainte de a intra in concediu prenatal: “Va pup tare, va iubesc si sa-i tineti pumnii Andreei Banica”
Ilinca Vandici, mesaj inainte de a intra in concediu prenatal: “Va pup tare, va iubesc si sa-i tineti pumnii Andreei Banica”

Ilinca Vandici a intrat in concediu prenatal. Prezentatoarea “Bravo, ai stil!” se pregateste sa aduca pe lume primul ei bebelus. Pana cand va naste si se va reface, locul i-l va tine Andreea Banica.

Ilinca Vandici si-a luat ramas bun de la colegi, de la concurente si de la telespectatori cu lacrimi in ochi.( Vezi AICI ce se intampla cu bebelusul Ilincai cand tatal lui se apropie de burtica) Vedeta le-a multumit tuturor si le-a dezvaluit telespectatorilor ca va urmari emisiunea “Bravo, ai stil!” cu Andreea Banica pe post de prezentatoare a show-ului.

Mai mult, Ilinca a recunoscut ca are o concurenta preferata pe care o va vota. 

“Va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine pe tot parcursul sarcinii si pe tot parcursul emisiunii. Si da, cu mare drag, ne vom revedea. Va pup tare mult, va iubesc si sa-i tineti pumnii Andreei, sa fiti alaturi de ea, de jurati si de concurente pana la sfarsitul sezonului si sa stiti ca si eu voi fi un telespectator fidel al emisiunii “Bravo, ai stil!”, alaturi de voi bineinteles, si voi vota concurenta favorita.
Dupa ce plec in vacanta am voie sa am si eu o concurenta favorita, nu va spun care e
”, a declarat Ilinca Vandici pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ilinca Vandici are probleme cu sarcina. Burtica ii da de furca: “Imi vine greu sa respir pentru ca se pune pe stern si imi pierd rasuflarea”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies