Ilinca Vandici numara zilele pana va deveni mamica. Vedeta vorbeste despre ultima perioada a sarcinii sale!

Ilinca Vandici numara zilele pana va deveni mamica. Vedeta vorbeste despre ultima perioada a sarcinii sale!
Ilinca Vandici numara zilele pana va deveni mamica. Vedeta vorbeste despre ultima perioada a sarcinii sale!

Cu siguranta anul 2017 este anul Ilincai Vandici! In primavara, vedeta de la Kanal D s-a casatorit cu partenerul ei, afaceristul Andrei Neacsu, iar in curand cei doi vor deveni parintii unui baietel.

Insarcinata in noua luni, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!”  se afla de cateva saptamani in concediu de maternitate si, asa cum se intampla gravidutelor, si ea incepe sa dea semne de nerabdare si sa vrea sa-si cunoasca mai repede baietelul.In plus, ultima perioada sarcina a crescut foarte mult si din aceasta cauza, IlincaVandici s-a vazut nevoita sa renunte la iesiri si sa-si reduca activitatile, burtica sa fiind maricica.

„Suntem bine, mai avem 2 saptamani pana la termen, insa, se poate intampla oricand. Asteptam cu sufletul la gura! In perioada asta ma odihnesc foarte mult, fac plimbari scurte si mananc multe fructe si legume. Beau in jur de 2,5 l de apa pe zi si incerc sa stau mai mult in casa pentru ca mi-e foarte dificil sa respir cand temperaturile sunt ridicate.

Bebe e extrem de activ si fiind destul de mare, avem 3 kg 200 deja, ii simt foarte accentuat fiecare miscare. Si mai creste inca. Sper, totusi, ca nu prea mult pentru ca vreau sa nasc natural”, a declarat Ilinca Neacsu (Vandici) in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

 

Pentru orice femeie insarcinata, ultima perioada din sarcina e si cea mai dificila si o solicita pe viitoarea mamica aproape cat pentru toata sarcina la un loc.

Asa se intampla si in cazul Ilincai, prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” adaptandu-se cu succes situatiei in care se afla.

Citeste continuarea pe WOWBiz.ro.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ilinca Vandici, reactie de milioane in momentul deschiderii darurilor primite de ziua sa! „Iubi, Iubi, asta cred ca e pentru tine, sa te bucuri de mine... dupa!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies