Ilinca Vandici si-a adus baietelul la "Bravo, ai stil! All Stars"

Ilinca Vandici si-a adus baietelul la
Ilinca Vandici si-a adus baietelul la "Bravo, ai stil! All Stars"

"Bravo, ai stil! All Stars" a avut oaspeti de seama. Baietelul Ilincai Vandici, micutul Zian, a venit in vizita in platou si a facut cativa pasi prin fata juratilor.

Ilinca Vandici l-a adus pe baietelul ei la filmari, iar pustiul s-a simtit foarte bine in lumina reflectoarelor. Prezentatoarea show-ului de la Kanal D le-a facut cunostinta telespectatorilor cu fiul ei. Gatuita de emotii, Ilinca abia a reusit sa mai vorbeasca.

" Vi-l arat azi pe Zian, in premiera aici. Aici, pentru ca aici, la Bravo ai stil! e familia mea. A doua familie a mea.

Si aici am trait cele mai frumoase clipe din viata mea atunci cand eram insarcinata. Nu a mai vazut atatea gagici niciodata in viata lui", a spus Ilinca Vandici in timp ce il ajuta pe micutul Zian sa mearga prin platou si sa defileze in fata juratilor.

"Gata, Zian pleaca. Trebuie sa mearga acasa", a declarat Vandici.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop Mihai Voropchievici pentru luna MAI 2018. Trei zodii au parte de dezamagiri si pierd tot. Noi inceputuri la orizont

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies