Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au decis să meargă pe drumuri separate. Ce se întâmplă între cei doi

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au decis să meargă pe drumuri separate. Ce se întâmplă între cei doi
Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au decis să meargă pe drumuri separate. Ce se întâmplă între cei doi

Timp de mulți ani, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au fost considerați unul dintre cuplurile cele mai solide și mai discrete din lumea mondenei, însă acum inevitabilul s-a întâmplat.

Este de menționat că acest lucru a fost confirmat de prezentatoare, după numeroase zvonuri care circulau deja de ceva timp în spațiul public și care au surprins chiar și pe cei apropiați lor.

Citește și: Ilinca Vandici, vacanță-surpriză în Dubai pentru băiețelui ei, Zian

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au separat

După o perioadă de timp, ea și tatăl copilului lor au decis să se despartă.

În 2016, au avut o nuntă extravagantă, cu sute de invitați, ca în filme, dar acum Ilinca și Andrei, care au devenit părinți de băiat în curând după aceea, au hotărât să își suspende relația romantică.

Chiar dacă au petrecut mulți ani împreună și iubirea lor părea să fie una perfectă, ca într-o poveste romantică, se pare că ceva s-a schimbat între ei și au ajuns să se despartă.

Deși au încercat de mai multe ori să își repare relația în ultimul an, acest lucru nu a fost posibil și separarea a devenit inevitabilă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Deși în timpul sărbătorilor de Paște au apărut împreună în fotografii și au încercat să arate că nu există probleme între ei, se pare că zvonurile conform cărora s-au despărțit sunt adevărate.

Aceste vorbe care circulau în lumea socială din București, conform cărora cei doi au mers pe drumuri separate, au fost confirmate.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au decis să meargă pe drumuri separate
Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au decis să meargă pe drumuri separate[Sursa foto: Facebook]

Ce a spus prezentatoarea TV despre acest subiect

Mai exact, Andrei Neacșu a părăsit domiciliul conjugal cu ceva timp în urmă și locuiește acum într-un apartament achiziționat recent în nordul Bucureștiului, în timp ce prezentatoarea de la "Bravo, ai stil" a rămas sub același acoperiș cu fiul ei, Zian, și soacra ei în Tunari.

Casa lor este o vilă care se rotește după soare și care a fost cândva căminul familiei.

„Într-adevăr, trecem printr-o perioadă dificilă, nimeni nu este pregătit pentru așa ceva.Am încercat îndelung să ne salvăm relația, de ceva timp am ales să locuim separat”, a declarat Ilinca Vandici în exclusivitate pentru CANCAN.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au decis să meargă pe drumuri separate
Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au decis să meargă pe drumuri separate[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Am pierdut 480.000 de euro.” Cum a reușit Gabriela Cristea să rămână cu 50 de lei în cont, după ce a divorțat de Marcel Toader



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum să te machiezi pentru o zi la piscină. Sfaturi pentru un machiaj rezistent la apă și la căldură

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies