Ilinca Vandici și Tibi Clenci, moment unic la "Bravo, ai stil! Celebrities"! Prezentatoarea TV i-a uimit pe toți la final: „Îmi dau demisia, îmi pare rău”

Ilinca Vandici și Tibi Clenci, moment unic la Bravo, ai stil!
Ilinca Vandici și Tibi Clenci, moment unic la Bravo, ai stil!

Superba prezentatoare TV i-a lăsat pe toți cu gura căscată după mișcările pe care le-a făcut în mijlocul platoului!

Invitat să facă parte dintr-un joc de imaginație, Tibi Clenci a venit în fața platoului alături de Ilinca Vandici, iar ce a ieșit la final i-a uimit în adevăratul sens al cuvântului atât pe jurați, cât și pe concurente. Provocat să realizeze o ședință foto imaginară, fotograful a încercat să își arate abilitățile, însă Ilinca nu s-a lăsat mai prejos și a făcut un show de zile mari.

Citeste si: Raluca Dumitru, cu ochii în lacrimi după scandalul stiliștilor de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Jurații au intervenit

Ilinca Vandici și Tibi Clenci, moment unic la Bravo, ai stil!
Ilinca Vandici și Tibi Clenci, moment unic la Bravo, ai stil![Sursa foto: Captură KANAL D]

Ilinca Vandici, moment de senzație la "Bravo, ai stil! Celebrities”

Frumoasa prezentatoare TV a avut un moment spectaculos în ultima ediție a competiției! Provocarea lansată la început a determinat-o pe Ilinca Vandici să își uimească colegii de platou, asta după ce a executat perfect șpagatul, spre mirarea tuturor.

Citeste si: Nicoleta Dragne, acuzată că este ajutată de stiliști! Cine i-a atras atenția blondinei: „Nu mă minți, că am dovezi!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ilinca Vandici și Tibi Clenci, moment unic la Bravo, ai stil!
Ilinca Vandici și Tibi Clenci, moment unic la Bravo, ai stil![Sursa foto: Captură KANAL D]

Ilinca Vandici: „Deci, trebuie  să facem șpagat, le punem pe fete în șpagat cum ar veni.

Și tu trebuie să stai în șpagat alături de ea. Așa ai zis, că la ședințele tale foto dacă o fată e în chiloți, toate sunt în chiloți!”

Tibi Clenci: „Lasă-mă, fă tu șpagatul. Tu ești clasică, eu sunt modern!"

Ilinca Vandici: „E clar, nu îți iese nici treaba asta, o să schimbe fotograful.  Ferească Dumnezeu, nu o să îmi iau salariul luna asta! Tibi, mă bagi în niste situații..."

Tibi Clenci:  „Mai fă o dată șpagatul, nu te-am văzut bine și vreau să te apreciez! Dumnezeule mare, zici că ești făcută din plastilină!"

Citeste si: Bianca și Cristian Comănici și-au testat abilitățile culinare în noul episod „Nu te supăra, frate!”. Cine a câștigat marea provocare

Ilinca Vandici: N u sunt din plastilină, ce crezi! După spagatul ăsta, o să îmi sune telefonul în draci, o să îmi dau demisia, îmi pare rău!"

Este mai mult decât evident faptul că orele intense la sala de sport au ajutat-o pe Ilinca Vandici să fie atât de flexibilă, însă șpagatul i-a dat pe spate pe colegii ei, căci nimeni nu se aștepta să facă asta chiar în fața tuturor. După cum se arată și pe rețelele de ei socializare, este împătimită a sportului și a unei diete sănătoase, astfel că se înțelege perfect de unde are astfel de abilități.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities” vorbește despre rivala sa, Mădălina Pamfile: „Nu se potrivește cu mine și cu Nicoleta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies