Ilinca Vandici, vacanta de cosmar in Thailanda! "Cea mai urata din viata mea"

Ilinca Vandici, vacanta de cosmar in Thailanda!
Ilinca Vandici, vacanta de cosmar in Thailanda! "Cea mai urata din viata mea"

Ilinca Vandici si sotul ei au sperat sa ajunga in paradis atunci cand si-au rezervat vacanta in Thailanda. Ce au gasit insa in Asia i-a dezamagit cumplit.

Ilinca Vandici a fost invitata astazi la Teo Show si a povestit de ce a fost atat de dezamagita de vacanta in Thailanda, scrie WOWBiz.ro

"Ce facem noi e frumos, dar emotiile prin care trecem si toata energia pe care o pierdem la filmari e mult mai mare decat la un job obisnuit. Avem si noi nevoie de zile de relaxare. M-am gandit sa plecam undeva unde e cald si frumos.

Am ales Thailanda. Vacanta de vis! Dupa un zbor de vreo 12 ore, am ajuns acolo! A fost cea mai urata vacanta in care am fost eu vreodata! In poze pare frumos. Am ales anumite locuri ca sa facem poze si parea frumos... Thailanda, multe insule, apa, palmieri, asta ne asteptam sa gasim acolo. Nimic! Plaje murdare, putine, plecam cu barca in fiecare zi pe alte insule ca sa gasim acel paradis feeric despre care auzeam.
Era ca in Eforie Nord o mie noua sute toamna. Multi indieni, multi! Era multa mizerie. Gandaci imensi! M-a socat si nu am mai vazut niciodata in viata mea, sper nici sa nu mai vad... Cum sa zic... La fiecare colt de strada oferte de... prostitutie! Ce voiai, cum iti doreai, nu mai conta. Unul langa altul, trageau de oameni. Am fost socata! Urat, aglomeratie! Stateai o zi in resort, doua...
Si atat? Ce mai faceai? Nu sunt diva fitoasa, vreau sa cunosc culturi...", a spus Ilinca Vandici, azi, la Teo Show.

Frumoasa prezentatoare de la "Bravo, ai stil!" a fost foarte suparata si cand a vazut cat de rai sunt oamenii de pe Facebook. "Multe mamici stau si judeca un om care si-a permis sa plece intr-o vacanta ca sa se relaxeze fara copil.

Mi s-a spus ca sunt o nenorocita, o mama denaturata, ca x si y din showbiz isi cara copiii dupa ele. M-a durut! Am invatat sa nu ma mai afecteze ce zice lumea, dar asta m-a durut! Mi s-a spus ca sunt mama de weeekend. Nu sunt mama perfecta, recunosc! Eu il culc in fiecare seara pe bebe, nimeni altcineva. Am trecut prin depresia postnatala. M-a ajutat ca am revenit la munca", a mai declarat Ilinca Vandici care revine de luni pe micul ecran la "Bravo, ai stil- All Stars".

Azi, la Teo, Ilinca a acceptat provocarea si s-a jucat cu Teo! Imaginile sunt fabuloase!



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum i s-a schimbat viata Ilincai Vandici dupa nunta si dupa ce a devenit mamica!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies