Imagine incendiară cu Nelson Mondialu' și Andreea Pirui: „Cât e de mândră în brațele lui...”

Andreea și Nelson
Andreea și Nelson

Cum au fost surprinși cei doi.

La mai multe luni de când Andreea Pirui și Nelson Mondialu' s-au certat în cadrul unei gale din cauza lui Livian, a ieșit la iveală o fotografie incendiară cu cei doi.

Tatăl lui Livian a spus la Puterea dragostei că a cunoscut-o personal pe Andreea la finalul anilor '90 și că a încercat să o cucerească. În imaginea care circulă pe grupurile de susținere, Andreea este complet schimbată.

Fosta iubită a lui Marius era adolescentă, avea câteva kilograme în plus și nu se machia așa cum face acum. 

Andreea și Nelson
Andreea și Nelson

„Pai de asta a vrut-o Nelson pentru Livian pe Pirui ca a trecut pe la el prima 😂😂😂😂😂😂/ Pirui, cât îi de mândră în brațele boșorogului ...ceea ce sincer îi doresc. Acolo îi e locul”, au fost doar câteva dintre comentariile din dreptul imaginii cu cei doi.

Citeste si: Una dintre cele mai îndrăgite concurente a revenit în casa Puterea dragostei

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Poze incredibile cu Livian şi cu fosta lui logodnică! Uite în ce apartament de lux stăteau şi cât de mult se iubeau!

Citeste si: Schimbare de look pentru Andreea Oprica! NU mai arata asa! O mai recunosti?

Andreea și Nelson
Andreea și Nelson

La mai bine de șapte luni de la cele întâmplate între ea și băiatul lui Nelson Mondialul, Andreea a spus ce a simțit despre Livian. ”Ce a fost cu el a trecut, a fost acum câteva luni, și NU, noi nu am avut o relație foarte strânsă.

Cu Livian a fost o atracție, ne-am plăcut, dar nu a fost să fie, nu a funcționat, pentru că el s-a îndrăgostit de Bianca și gata. Ei sunt și apropiați de vârstă și mă gândesc că Dumnezeu le face pe toate cu un scop”, a comentat blonda, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, la începutul anului.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce a zis Nelson despre Andreea Pirui acum câteva luni! ”În 95, ne-am întâlnit într-o discotecă”

În mod surprinzător, între Andreea și Livian s-a interpus la un moment dat și Nelson Mondialul, care avea să facă o declarație șoc referitoare la trecutul său și….al frumoasei concurente, printr-o întrebare capcană pusă în mediu online. ”E mai bun fiu-su sau taică-su la pat?”, lăsând să se înțeleagă că Pirui ar fi avut o legătură de alt gen cu ea, lucru ce a stârnit furia femeii în casa Puterea dragostei, chiar și multe lacrimi.

Reacția fetei avea să îi îmblânzească puțin pe tatăl lui Livian, care, câteva zile mai târziu, în direct, prin telefon, în fața prezentatoarei Andreea Mantea avea să fie mai precaut. ”Mie mi-au plăcut femeile, am avut femei, o noapte, două, trei.(...) Acum, fiind vorba de Andreea, e o fată, vorbesc la modul cel mai serios, e o fată foarte frumoasă, deșteaptă. Într-adevăr, în 95, ne-am întâlnit într-o discotecă, mai mult de o poză nu, ne-am întâlnit la Zalău.

Am umblat un pic după ea, dar fără a avea ceva. Mie întotdeauna mi-au plăcut femeile subțiri, ca să pot să le mânuiesc”, a spus Nelson, care a mai marșat și pe faptul că dacă ea va lupta pentru fiul său Livian, el îi va face nuntă mare în Turcia!

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Poze incredibile cu Livian şi cu fosta lui logodnică! Uite în ce apartament de lux stăteau şi cât de mult se iubeau!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies