Imaginea care i-a ingrijorat pe fanii Exatlon! Ce-a patit Anca Surdu?

Imaginea care i-a ingrijorat pe fanii Exatlon! Ce-a patit Anca Surdu?
Imaginea care i-a ingrijorat pe fanii Exatlon! Ce-a patit Anca Surdu?

Anca Surdu, fosta concurenta de la Exatlon, si-a speriat fanii.

 

Fosta gimnasta a aparut atat la nunta lui Vladimir Draghia, dar si intr-un pictorial pentru blogul ei cu o mana bandajata. Desi in cele mai multe imagini, Anca Surdu si-a mascat bandajul de la mana, cateva imagini au atras atentia fanilor ei.

Si desi, ingrijorati, acestia au tot intrebat-o pe fosta concurenta Exatlon ce a patit la mana, Anca Surdu nu a dat explicatii.

A raspuns la un moment dat unui fan ca nu e nimic grav.

Anca Surdu a fost in weekend-ul trecut la mare, acolo unde a participat la nunta fostului sau coleg de la Exatlon, Vladimir Draghia cu iubita lui, Alice. A fost un prilej pentru ca o parte dintre fostii concurenti sa se intalneasca, chiar daca in competitia din Republica Dominicana au fost in echipe diferite. 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop weekend 27-29 iulie 2018. Un weekend unic in secolul 21! ACUM este Eclipsa totala de Luna plina sangerie in Varsator!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies