Imagini BOMBĂ! Cum a apărut Denisa pe holurile de la Puterea Dragostei? Când a văzut-o Iancu a luat foc! VIDEO

Imagini BOMBĂ! Cum a apărut Denisa pe holurile de la Puterea Dragostei? Când a văzut-o Iancu a luat foc! VIDEO
Imagini BOMBĂ! Cum a apărut Denisa pe holurile de la Puterea Dragostei? Când a văzut-o Iancu a luat foc! VIDEO

Denisa este una dintre cele mai frumoase și sexy concurente de la Puterea Dragostei, care întoarce toate privirile.

 

Am surprins-o, în urmă cu ceva timp, pe Denisa pe holuri, venită direct din camera de hotel, înainte de a se schimba în ținuta de emisiune. Frumoasa blondă purta o haină lungă, însă pe sub ea nu avea decât o pijama roz cu buline, formată dintr-o cămășuță și ...pantaloni scurți!

Iancu a venit un pic mai târziu și a zărit-o pe Denisa pe hol.

S-a îndreptat spre ea și a îmbrățișat-o, însă când a văzut cum e îmbrăcată i-a închis imediat paltonașul ca să nu se vadă cum era îmbrăcată pe sub acesta. Când ne-a zărit că îi filmăm, a strâns și mai tare paltonul pe trupul iubitei sale. ”Numai eu trebbuie să o văd așa! Nu are voie să apară îmbrăcată astfel”, a spus Iancu înainte de a se despărți de Denisa pentru a se reîntâlni cu ea, altfel îmbrăcată, în casa Puterea Dragostei.
 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua nu mai sunt împreună! Prima declarație a artistului: "Fraților..."

Citeste si: Dezvăluiri surprinzătoare! Ce s-a întâmplat cu ”logodnica” secretă a lui Iancu de la Puterea dragostei! ”A plecat în Italia, s-a mutat acolo”! Declarații exclusive din Turcia

Iancu, declarație de dragoste pentru Denisa ”Am ajuns să mă îndrăgostesc”

Recent, într-un interviu, Iancu vorbea la fel de pasionat despre Denisa. ”Am ajuns să mă îndrăgostesc. Nu credeam că voi fi cu Denisa, pentru că eu prima dată am fost atras de Ella. Când am descoperit cum e Denisa, ce suflet bun are, m-a cucerit cu totul. Sper să fie bine între noi, încă ne descoperim unul pe celălalt.

Sper să ne facem Sărbătorile împreună, sper să fim mult timp împreună, poate pentru totdeauna”, spunea Iancu despre Denisa.

Se întâmpla însă înainte ca Iancu și Denisa să se certe din cauza Andreei Pirui, concurenta de la Puterea Dragostei cu care tânărul a fost în club și apoi și-a trimis mesaje.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ella de la Puterea Dragostei, nemachiată! Uite ce semne are tânăra pe faţă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies