“Imagini de poveste!” Bianca Comănici, motivul pentru care a călătorit la Paris! Fanii au ținut să o felicite

“Imagini de poveste!” Bianca Comănici, motivul pentru care a călătorit la Paris! Fanii au ținut să o felicite
Bianca Comănici, motivul pentru care a călătorit la Paris

Bianca Comănici a îmbrăcat rochia de mireasă, în orașul iubirii! Au apărut imagini splendide cu fosta concurentă de la "Puterea Dragostei".

Bianca Comănici a reușit de-a lungul vremii să își creeze o comunitate numeroasă de oameni în mediul online. Așadar, nu mai este un secret faptul că fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" are o legătură specială cu persoanele care o urmăresc pe platformele personale de socializare și că îi ține la curent cu tot ce se petrece în viața ei. De această dată, tânăra le-a dezvăluit internauților că a plecat la Paris, într-o scurtă călătorie, fără să le ofere, însă, prea multe amănunte.

Iată care a fost motivul călătoriei!

Citește și: “Am aflat că sufăr de o afecțiune!” Bianca Comănici se confruntă cu o problemă de sănătate

Bianca Comănici, motivul pentru care a călătorit la Paris[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Nici nu știu…” Bianca Comănici a făcut publice imagini cu burtica, după farsa făcută mamei sale că este însărcinată

Bianca Comănici, îmbrăcată în rochie de mireasă în Paris

Vedeta și-a luat uimit admiratorii, după și-a făcut apariția din nou pe rețelele de socializare în rochie de mireasă. Astfel, casa de modă cu care bruneta are un contract a făcut ca totul să iasă foarte profesional, și a organizat o ședință foto în Paris. Pictorialul cu fosta concurentă de la "Puterea Dragostei", lângă Turnul Eiffel, a adunat un val de reacții în mediul online.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cei de acasă s-au bucurat nespus să o vadă pe Bianca în această ipostază: "Mi-au dat lacrimile, mă bucur pentru această colaborare maxim! Să fie într-un ceas bun, succes!", "O imagine desprinsă dintr-o carte de povești cu prințese, superbă rochița, superbă și Bianca!", "Absolut superb…locația, rochia, Bianca!", "Ești superbă Bibi, te iubim!", "Imagini de poveste", au fost câteva dintre mesajele internauților, publicate pe internet.

Citește și: “Nu știu cine e tatăl.” Bianca Comănici i-a dezvăluit mamei sale că e însărcinată

Bianca Comănici, motivul pentru care a călătorit la Paris[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „A costat în jur de 110.000 de euro.” Bianca Comănici, despre noua ei locuință. Vedeta și-a luat casa în rate

Bianca Comănici are din ce în ce mai multe reușite

Bianca Comănici  trece printr-o perioadă de succes, din punct de vedere profesional.

Aceasta a ajuns deja pe micile ecrane, are numeroase colaborări, iar recent a anunțat că și-a cumpărat și o nouă casă. Este vorba despre o locuință la Roșu, localizată în apropiere de București, care se află pentru moment în curs de finisare.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

"Pentru cei care nu știți, mi-am luat casă. Se lucrează la casă. Sunt multe de făcut. O să mergem să alegem gresie, faianță. În principiu mă uitam așa, cum arată casa înainte să o locuiesc.(...) Eu sunt super entuziasmată, dar știu că este și mult de muncă. Mă simt pregătită pentru tot ceea ce urmează. O să fac și vlog-uri și o să vă țin la curent cu tot ce o să se întâmple în căsuța mea.

Mie mi-au plătit o parte dintre finisaje, dar eu am considerat că trebuie să le cumpăr singură, pentru că am vrut fix modele care îmi plac mie, cele care erau pe stoc la ei nu mi-au plăcut. O să vedeți cum arată la final. Mai am multe să vă arăt. Livingul este foarte mare, o să avem multe de făcut și de realizat în această căsuță, dar măcar am început bine, aș putea spune. Am scăpat de toate lucrurile grele.", a declarat Bianca Comănici, în cadrul unui vlog postat pe canalul personal de Youtube.

Citește și: Câți bani trebuie să îi plătească Nelson Mondialul Biancăi Comănici, după ce tânăra a câștigat procesul. “A fost o piatră pe inimă.”

Bianca Comănici, motivul pentru care a călătorit la Paris[Sursa foto: Instagram]

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

“Nici nu știu…” Bianca Comănici a făcut publice imagini cu burtica, după farsa făcută mamei sale că este însărcinată

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies