Imagini demenţiale! Jador, prins în tandreţuri cu fosta iubită a lui Zănoagă! Uite cum îl pupă bomba sexy! FOTO!

Imagini demenţiale! Jador, prins în tandreţuri cu fosta iubită a lui Zănoagă! Uite cum îl pupă bomba sexy! FOTO!
Imagini demenţiale! Jador, prins în tandreţuri cu fosta iubită a lui Zănoagă! Uite cum îl pupă bomba sexy! FOTO!

Jador, prins în tandreţuri cu fosta iubită a lui Zănoagă! Uite cum îl pupa bomba sexy!

Jador s-a despărţit de frumoasa Simina în urmă cu şase luni, dar a lăsat să se înţeleagă că nu exclude posibilitatea unei împăcări chiar dacă bruneta are, în prezent, o relaţie serioasă cu Alex Zănoagă în casa căruia s-a şi mutat de curând.

" Poate că mulţi nu ştiu sau nu cred că între mine şi Simina sunt sentimente adevărate. Noi, ca pereche, nu am trăit doar ce s-a văzut în faţa televizoarelor.

Noi am purtat zeci de conversaţii telefonice de când am ieşit eu din casă, am râs, ne-am făcut confidenţe, ne-am sfătuit reciproc, ne-am încurajat...Din păcate însă, deşi am zis că nu vom apleca urechea la bârfe şi răutăţi, între noi a încolţit neîncrederea, a apărut gelozia... Eu ţin la Simina, o respect şi îi apreciez principiile. Este o femeie de calitate şi vreau să ştie că sunt mereu la doar un telefon distanţă dacă are nevoie de mine.
Ne-am despărţit, este adevărat, dar am rămas în relaţii bune şi cine ştie ce se va întâmpla? Nu ştiu dacă mai sunt şanse de împăcare... Dar niciodată să nu spui niciodată
.", a declarat Jador la câteva zile după despărţire.

Citeste si: Dumnezeule, cum au fost surprinşi Bogdan Mocanu şi Andy! N-avem cuvinte... Acestea sunt, CLAR, cele mai tari imagini ale verii! FOTO EXCLUSIV!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Jador, prins în tandreţuri cu fosta iubită a lui Zănoagă! Adevărul despre imaginile bombă care i-au şocat pe fanii emisiunii Puterea Dragostei!

Ei bine, fanii emisiunii Puterea Dragostei au avut un şoc când au văzut că Jador s-a întâlnit la un suc şi s-a pupat cu o altă brunetă sexy care a devenit celebră la emisiunea prezentată de Andreea Mantea.

Vorbim despre superba Andreea Curiman, nimeni alta decât fosta iubită a lui Zănoagă. La două-trei zile după apariţia pozelor în presă, artistul a mărturisit însă că Andreea este doar o prietenă bună şi că la masă, la momentul respectiv, era şi iubitul tinerei. Doar că acesta a fost "scos" din imagini pentru că solistul a vrut să-i facă o farsă Siminei şi să-i trezească gelozia.

Citeste si: Bogdan Mocanu, adevărata părere despre Ligia, Bia, Mariana şi Andreea! Nu le-a menajat absolut deloc! "Pusă pe scandal"



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Jador, ultimul mesaj pentru Ella! Şi-a deschis sufletul şi a spus exact ceea ce simte! Artistul îşi cere iertare public! "Îmi cer scuze" EXCLUSIV!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies