Imagini din casa superbă a Andreei Mantea! Dormitorul vedetei este spectaculos!

Imagini din casa superbă a Andreei Mantea! Dormitorul vedetei este spectaculos!
Imagini din casa superbă a Andreei Mantea! Dormitorul vedetei este spectaculos!

Andreea Mantea, imagini din casa ei! Aşa arată dormitorul şi baia îndrăgitei vedete!

Andreea Mantea şi fiul ei, David, sunt o gură de aer proaspăt şi o oază de optimism în vremurile extrem de tulburi şi grele pe care le trăim. Frumoasa prezentatoare a emisiunii "Puterea Dragostei" nu şi-a pierdut simţul umorului şi energia, iar fiul ei este, pur şi simplu, adorabil.

Citeste si: Cum arată Andreea Mantea complet nemachiată, după ce ani întregi a avut probleme cu acneea

Este o plăcere să-i vezi pe cei doi în diverse ipostaze amuzante, mai ales când desfăşoară tot felul de activităţi în casă, adică practic singurele care ne sunt permise în prezent. Ei bine, revenind la protagoniştii noştri, trebuie să vă spunem că ne bucură faptul că, graţie vlog-urilor Andreei, am văzut şi noi locuinţa superbă a acesteia. De fapt, o parte importantă din ea.

Andreea Mantea, imagini din casa ei! Baia prezentatoarei tv, un adevărat sanctuar unde aceasta se relaxează, după programul încărcat

Dormitorul este plin cu obiecte care o reprezintă pe îndrăgita vedetă kanal D, cărţi, icoane, flori şi foarte multe produse de îngrijire a corpului. Patul vedetei este, de asemenea, spectaculos şi cadrează cu personalitatea brunetei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Dialog spumos intre Andreea Mantea si baietelul ei! "David, ce faci acolo?"- Raspunsul lui a lasat-o masca: "S-a 'stricat' copilul?"

Andreea Mantea, imagini din casa ei! Baia vedetei este un adevărat sanctuar!

Trecem mai departe, la baia prezentatoarei tv, un adevărat sanctuar unde aceasta se relaxează, după programul încărcat şi...când o lasă micuţul David. În imaginile noastre nu a lăsat-o, după cum observaţi, simpaticul băieţel dorindu-şi toată atenţia mamei lui.

Ce spunea Andreea Mantea, acum câteva luni, despre viaţa la Istanbul?

”Sunt puțin geloasă și invidioasă pe David, deși nu sunt absurdă, știu că el e copil, așa că se adaptează oriunde și oricum. El s-a acomodat foarte bine, și-a făcut iubite, nu știu câți prieteni, se înțelege bine cu toți vecinii, știe la ce etaj stă fiecare, ce animale au în casă.

Mă trezesc câteodată cu pisica vecinei și David îmi spune ”în seara asta dormim cu pisica vecinei”. Altădată îmi spune că trebuie să mergem în parc la o anumită oră, că trebuie să se întâlneacă cu vecinul, care are un câine, Pluto…are conexiuni peste tot. Și-a făcut o grămadă de prieteni și se simte foarte bine aici”, ne-a povestit Andreea Mantea despre viața ei în Istanbul, alături de David.
 

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies