Imagini din culise! Cum arată cabina concurentelor de la “Bravo, ai stil! Celebrities” şi cum se pregătesc acestea înainte de fiecare ediţie a show-ului?

Imagini din culise! Cum arată cabina concurentelor de la “Bravo, ai stil! Celebrities” şi cum se pregătesc acestea înainte de fiecare ediţie a show-ului?
Imagini din culise! Cum arată cabina concurentelor de la “Bravo, ai stil! Celebrities” şi cum se pregătesc acestea înainte de fiecare ediţie a show-ului?

Bravo, ai stil! Celebrities, imagini din culise! Uite cum se pregătesc concurentele pentru show.

Emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities” a fost asteptata cu sufletul la gura de sute de mii de fani, care urmaresc fiecare editie. Concurentele, celebritati intrate in competitia modei, si-au construit fan cluburi solide in social media, iar aparitiile fetelor in cadrul show-ului atrag permanent reactiile fanilor. In spatele rezultatului spectaculos, afisat in defilarile pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities” se afla o echipa formata din zeci de profesionisti si ore de pregatiri in culise, inainte de momentul filmarilor propriu zise.

Citeste si: Scandal uriaș între Maria Ilioiu și Andreea Tonciu: „Măritișul nu te face peste noapte nici deșteaptă și nici doamnă”

Momentul “zero” al pregatirilor debuteaza in zori, dis de dimineata, concurentele se prezinta una cate una in culise, in camerele special amenajate. Inaintea procesului de stilizare si transformare totala in cabina de make-up si hairstyling, fiecare dintre acestea isi aseaza cu grija “arsenalul vestimentar” in dulapurile repartizate fiecarei concurente.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Intreaga incapare este inundata de luminile din cabina de machiaj, cele noua concurente sunt pregatite de o intreaga echipa de make-up artisti si hairstylisti, pentru ca rezultatul final, cand se vor prezenta in fata juratilor, sa fie impecabil.

Citeste si: Jean Paul-Gaultier s-a retras! Cele mai cunoscute supermodele au venit să îi prezinte ultima colecție

 

Forfota este cuvantul care descrie excelent momentele inainte de defilarea acestora pe podiumul show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”. Pentru make-up, hairstyling, accesorizare si pregatirea in cel mai mic detaliu a outfitului, cele noua concurente petrec in cabina lor ore bune.

Intreg parcursul stilistic al celor noua concurente “Bravo, ai stil! Celebrities” il puteti urmari de miercuri pana vineri, de la ora 22:00, si in fiecare sambata, incepand cu ora 23:00, in editiile difuzate la Kanal D.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Maria Ilioiu, prima reacție după scandalul cu Andreea Tonciu: „Dacă știam că îmi va fi colegă, la ce reputație are...”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies