Imagini exclusive cu Denisa Raducu pe patul de spital, in timpul controlului medical

Imagini exclusive cu Denisa Raducu pe patul de spital, in timpul controlului medical
Imagini exclusive cu Denisa Raducu pe patul de spital, in timpul controlului medical

 

 

In pozele de astazi pare ca Denisa Manelista arata din ce in ce mai bine. Este vizibil faptul ca a slabit, burta este putin umflata, insa este mai activa si arata foarte bine. Pe patul de spital Denisa este ingrijita, pensata, are manichiura facuta si sta in permanenta pe telefon. Semn ca vedeta se simte mai bine si si-a facut timp sa se ingrijeasca. 

Un martor a descris starea de sanatate a artistei. A fost toata dimineata langa pacienta Denisa Raducu si a povestit cum a perceput-o. Tanarul si-a dorit sa-si pastreze anonimatul, insa a povestit pas cu pas ce a vazut in acesta dimineata si cum arata Denisa acum. Acesta a confirmat faptul ca Denisa arata bine, doar ca este slabuta si firava, insa pare sa se simta mai bine. 

 

 

" Astazi am vazut-o la spital, in jurul orei 11:00, a venit pentru o internare. Este foarte slabita, nu poate merge pe picioarele ei. Este foarte slaba la fata. Are pometii foarte iesiti. Mainile subtiri. Sunt niste manute. Este foarte slabita. A plans. Este foarte necajita. Banuiesc ca din cauza familiei.

Cred ca sora si matusa erau cu ea in salon. 

 

Toata lumea era curioasa. I s-a pus si un paravan. Pe sectia de gastrologie era internata pentru o zi. Se aude ca pe langa ficat ar mai avea si cancer. Am inteles ca a fost o internare de rutina. Era foarte umflata in burta. Purta un maieu. Cand a plecat purta o sapca, probabil sa nu fie recunoscuta.

Dupa interventie a plecat. A fost pusa pe carut, nu are stabilitate pe picioare. Toata lumea ii plangea de mila, insa un diagnistic sigur nu am auzit. 

 

 

I-am auzit vocea doar cand a ridicat-o din pat. Nu putea sa se incalte. Insa in cele doua ore cat a stat nu a vorbit nimic.

 Avea o sticla de apa langa ea. Putea sa bea singura. Nu este intr-o stare foarte grava, poate sa bea singura. 

 

Vorbea normal si a rugat-o pe una dintre femei sa o aj ute sa se incalte. Da, vorbea normal. Parea OK, doar ca ea este foarte slaba, slabita la corp. 

 

Au venit doi doctori, au incurajat-o. I-au zis ca totul o sa fie bine. Scoatem lichidul si poate pleca. 

 

 

O poti recunoaste pe strada, dar foarte greu. Poate doar dupa alunita. I s-a acordat putin mai multa atentie pentru ca starea ei este destul de grava, insa este normal.",

a declarat martorul in exclusivitate pentru WOWbiz..

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

S-a aflat adevărata boală de care suferă Denisa Raducu! Medicul n-a menajat-o deloc: "De ce-ai venit singură?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies