Imagini exclusive din Spania! Epidemia de coronavirus a făcut ravagii acolo, familia regretatei Denisa Manelista e disperată Video

Imagini exclusive din Spania! Epidemia de coronavirus a făcut ravagii acolo, familia regretatei Denisa Manelista e disperată Video
Imagini exclusive din Spania! Epidemia de coronavirus a făcut ravagii acolo, familia regretatei Denisa Manelista e disperată Video

Spania este țara în care epidemia de coronavirus a început să facă ravagii, țara în care sunt stabiliți milioane de români părând să calce, din păcate, pe urmele Italiei, atât ca îmbolnăviri, cât și ca număr de decese.

 

E adevărat, ne-a dezvăluit cumnatul regretatei Denisa Manelista, un român stabilit în Spania, în nordul Peninsulei Iberice, carantina a fost, deja, instituită, iar spaniolii par să fie mult mai atenți cu ceea ce se petrece decât italienii, ei învățând din experiența celei mai afectate țări din lume de epidemia coronaviruslui.

Citeste si: Tu ce faci când stai acasă? Trimite-ne cele mai tari filmări cu cei dragi la [email protected]

Citeste si: Valentina Pelinel și Cristi Borcea, donație de 100.000 de euro pentru spitalele din România, în plină pandemie de coronavirus! „Toți suntem egali”

Citeste si: Costin Gheorghe, jurnalul unei vedete de la Exatlon în autoizolare! Ziua a doua! ”Nu aș fi crezut niciodată că este atât de rău și de greu să fii singur”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

”Străzile sunt goale cum nu le-am văzut niciodată. Nu mai ai voie să ieși din casă decât pentru urgențe. Dacă nu respecți carantina, lucrurile devin foarte grave, riști pușcăria fără să se stea prea mult la discuții”,  ne-a spus, în exclusivitate, Florian, cumnatul Denisei Manelista, stabilit în Ovideo, în Nordul Spaniei.

Mai mult decât atât, el ne-a dezvăluit că lucrurile sunt chiar grave acolo.

”În Spania, lumea e chiar terorizată, se teme să nu se întâmple ce se petrece acum în Italia.Avem decese multe, nu neapărat aici în zonă, dar totuși au depășit, deja, 1000 de cazuri și sunt zeci de mii de bolnavi. Lumea stă în casă, iar la cumpărături nu mai poți merge după capul tau. Adică, înainte, mergeam, și eu, și toți cei de aici, în familie la magazin, era un moment de relaxare.
Acum însă, dacă prinde mai mult de un om în mașină, urmează o amendă colosală, de sute de euro... Nici scuza cu copiii nu e valabilă, au explicat clar că doar un om poate merge la magazin, nu are voie să fie însoțit, te descurci cum poți”
, ne-a spus bărbatul.

De altfel, în filmarea trimisă de el, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

se poate observa cum orașul în care locuiește, de obicei plin de oameni și de turiștii care vor să se bucure de monumentele și de istoria de peste 1500 de ani a localității, nu mai circulă nimeni. ”Este gol, gol! Nu am văzut niciodată așa ceva, oamenii nu mai ies nici măcar la taverne, să se distreze pe străzi, așa cum se făcea. Totul este închis, oamenii stau în casă, au grijă de copii și totul este apăsător”, ne-a mai explicat Florian.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Spania, devastată de epidemia de coronavirus! Deja sunt peste o mie de decese

 

După Italia, Spania este cea mai afectată țară din Europa de coronavirus, iar raportările oficiale sunt din ce în ce mai îngrijorătoare, autoritățile temându-se că epidemia este departe de maximul ei. Astfel, ieri, pe 20 martie, Spania raporta deja 20.000 de cazuri de îmbolnăviri și peste 1000 de decese, situația fiiind extrem de gravă și când vine vorba de cazurile critice, peste 1000.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

În episodul din această seară al serialului “Tablou de familie”, Azra trece prin momente de cumpănă Avocata vrea să își pedepsească soțul infidel

BOALA cu care Andreea Marin s-a luptat. Puțini știu prin ce suferință a trecut

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies