Imagini incredibile cu Daiana de la "Puterea dragostei" inainte de operatiile estetice! Iata cum arata concurenta, in urma cu cativa ani!

Imagini incredibile cu Daiana de la
Imagini incredibile cu Daiana de la "Puterea dragostei" inainte de operatiile estetice! Iata cum arata concurenta, in urma cu cativa ani!

Daiana este una dintre cele mai controversate concurente de la "Puterea dragostei".

Daiana si-a facut aparitia in casa "Puterea dragostei" cu doua saptamani in urma, extrem de hotarata sa il cucereasca pe Philip, in ciuda faptului ca a aflat ca acesta are o relatie cu Ligi.

Citeste si: Gabriel de la "Puterea dragostei", surprins alaturi de Ligi, in spatele camerelor de filmat! Iata cum au fost fotografiati impreuna si cum va reactiona Philip!

Daiana și Philip au dansat împreună pe o cunoscută piesă a lui Adele, "Someone Like You".
La scurt timp de la intrarea in casa "Puterea dragostei", Daiana a marturisit ca l-a cunoscut pe Philip in afara emisiunii insa nu s-a concretizat nimic si atunci a decis sa vina sa il cucereasca aici.

Citeste si: Andreea Oprica de la "Puterea dragostei", schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata concurenta dupa ce si-a vopsit parul si a recurs la o noua coafura!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Fernando, prima reactie dupa ce a fost eliminat de la "Puterea dragostei"! Iata ce dezvaluiri a facut tanarul despre adevaratele prietenii din casa!

Daiana a recunoscut de asemenea ca a avut o relatie in afara emisiunii si cu Fernando, care si-a facut aparitia in casa la scurta vreme dupa intrarea ei.


Tanara le-a atras atentia concurentilor inca de cand a intrat in casa, cu formele ei voluptoase. Daiana nu s-a sfiit sa le arate sustinatorilor ei cum arata inainte de a recurge la interventiile estetice. Iata prin ce transfomari a trecut:

Daiana a dezvăluit în casa "Puterea dragostei" că a avut o relație în afară cu Philip, cel pentru care a și intrat

"Nu, nu am făcut dragoste", a spus Daiana. "Deci v-ați pupat", au tras concluzia concurenții.

"Nu a fost o relație, relație", a încercat Philip să se scuze.

"Asta mă durea, că știam de ce am venit aici", a spus Daiana.

"Ce-i promitea la fată, că o vrea", a spus Ligi. Blonda și-a anunțat și decizia: nu mai vrea să aibă nicio treabă cu Philip! 

"Ești out! Nu m-am certat niciodată cu o fată pentru un băiat și n-o s-o fac acum. Îți place să te joci", i-a spus Ligi. 

"Mai ușor cu gelozia", i-a spus Jador lui Ligi, semn că e interesat în continuare de ea. Ligi i-a promis că îl scoate la un date pe cântărețul cu care s-a și sărutat în emisiune.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies