Imagini neașteptate la Puterea dragostei! Jador și Ligi s-au sărutat cu foc! Ce reacție a avut Ella

Jador și Ligi
Jador și Ligi

Jador a făcut cel mai neașteptat gest.

Surpriză de proporții la Puterea dragostei. După luni întregi în care a stat singur, Jador s-a apropiat din nou de una dintre concurentele din casă.

Revenirea lui Ligi în casa Puterea dragostei l-a făcut pe Jador să fie extrem de interesat de aceasta. Artistul a fost surprins în timp ce îi duce fructe lui Ligi și încearcă să stea cât mai mult cu ea.

Dacă în ultimele luni făcea glume împreună cu Bogdan Mocanu și cei doi nu se înțelegeau deloc cu Ligi, revenirea în casă a acesteia i-a deschis sufletul concurentului.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre Manuela de la Puterea dragostei! Ce s-a întâmplat între ea și bărbatul cu care a fost logodită în Spania! Declarații exclusive

Citeste si: Andreea Pirui, gafă uriașă la Puterea dragostei! Cum s-a făcut concurenta de râs

Citeste si: Dezvăluire uluitoare! Simina de la Puterea dragostei l-a ironizat din nou pe Jador! ”I s-au rupt pantofii într-o gală și i-au dat teneși de fete”!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mai mult, Jador s-a apropiat de ea și a sărutat-o, spre surprinderea celorlalți concurenți. Chiar dacă și Phillip a încercat să ajungă la inima lui Ligi, se pare că Jador a tras lozul câștigător.

Ligi, cu ochii în lacrimi după ce s-a sărutat cu Jador

Însă imaginile în care Jador o sărută pe Ligi nu au fost deloc ușor de privit de către Ella, care se îndepărtează de concurenți și plânge din cauză că Jador face acest lucru în fața ei.

Bianca l-a anunțat pe Jador că Ella și-a făcut bagajele și a plecat.

Ella și Jador
Ella și Jador

„Du-te și vorbește! Nu trebuie să îmi plângă nimeni de milă! Du-te”, i-a transmis Ella supărată.

Și Ligi și-a dat seama că este o greșeală:

„Așa ceva nu se face”, a spus Ligi supărată.

Ligi plânge
Ligi plânge

Imaginile nu au fost ușor de digerat nici de fanii emisiunii, care au comentat imediat:

„Pe Ella ,nu ai sărutat niciodată în casă, că te vedea Georgiana, ai sărutat o pe păpușa Chucky. Esti mizerabil...Ti-ai bătut joc de Ella in permanență”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Simina îi dă lovitura de grație Biancăi la Puterea dragostei! Ce a putut să spună despre relaţia brunetei cu Livian?!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies