Imagini senzationale cu Razboinica Anca dansand si cantand pe manelele despre Exatlon! "De ce nu m-a placut si pe mine nimeni in emisiune?"

Imagini senzationale cu Razboinica Anca dansand si cantand pe manelele despre Exatlon!
Imagini senzationale cu Razboinica Anca dansand si cantand pe manelele despre Exatlon! "De ce nu m-a placut si pe mine nimeni in emisiune?"

Saptamana aceasta, la Test de Vedeta de la Kanal D, invitata a fost Anca Mihailescu, Razboinica de la Exatlon.

Anca a stat de vorba cu Sergiu si cu o telespectatoare fidela a show-ului de la Kanal D si a povestit cate ceva de la Exatlon.

"Cotetul era groaznic. Stateam nespalati acolo, nu aveam cum sa ne spalam. In sacul de dormit ne era bine, nu ne era frig", a spus Anca la Test de vedeta.

Anca a revenit in Romania si spune ca aceasta competitie i-a schimbat gusturile.

"De cand m-am intors, cred ca am mancat vreo 20 de ciocolate. Si eu inainte nu mancam ciocolata", a declarat Razboinica de la Exatlon

Desi parea ca este mereu pusa pe cearta, Anca are si un regret: "Chiar sa nu ma placa si pe mine nimeni acolo? De ce sa nu ma placa? Eu chiar sunt usor de placut!".

Anca a cantat si a dansat pe manelele lansate recent despre Exatlon, apoi a mers la poligon si a tras cu arma.

S-a descurcat excelent, dandu-le clasa celorlalti doi "adversari".

Vezi tot momentul pe WOWbiz.ro.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Primele imagini din episodul EXATLON de sambata! Concurentii se lupta pentru cel mai important premiu de pana acum!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies