Imagini șocante cu două concurente de la Puterea Dragostei! Cu sticla de băutură în mână, cele două tinere plâng după bărbați

Alexandra și Adriana de la Puterea Dragostei
Cele două surori de la Puterea Dragostei, Alexandra și Adriana.

Alexandra și Adriana de la Puterea Dragostei au postat câteva imagini șocante cu ele, în ipostaze halucinante! Cele două surori țin în mână o sticlă de băutură și plâng după bărbați.

Se pare că Alexandra și Adriana, cele două surori de la Puterea Dragostei, sunt urmărite nu doar de ghinion în dragoste, ci și de trecutul lor rușinos. Alexandra a încercat să formeze un cuplu cu Nicos, dar relația lor s-a încheiat extrem de rapid, pe motiv că blondina ar fi vrut doar faimă, iar Nicos s-a simțit folosit, în lupta pentru voturi.

Citeste si: Scandal fără precedent la Puterea Dragostei! Cele mai controversate concurente au sărit la bătaie! „A înjurat-o și...”

Alexandra și Adriana
Alexandra și Adriana de la Puterea Dragostei au fost surprinse în ipostaze șocante[Sursa foto: Captură YouTube]

Nici Adriana, sora Alexandrei, nu se lasă mai prejos, pentru că și tânăra este urmărită de ghinion în dragoste. După ce Paul s-a sărutat cu Adriana de la Puterea Dragostei, acesta i-a adus acuzații grave blondinei din cauza trecutului său și a afirmat că regretă acest mic gest de afecțiune pe care l-a făcut față de ea.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Regret că te-am sărutat, nu știam trecutul tău!” a explicat Paul.

Citeste si: Puterea Dragostei 30 August: Cristina Mihaela scoate la iveală secretele Alexandrei: „Tu ai două secrete! Unul...”

Alexandra și Adriana de la Puterea Dragostei surprinse în ipostaze halucinante!

Cele două surori au vrut să posteze pe Instagram un filmuleț amuzant, în care beau de zor dintr-o sticlă de vin și plâng după bărbați.

Din nefericire, cele doua își doreau să stârnească amuzamentul prin acest filmuleț, însă reacțiile primite de la internauți au fost... diverse.

Alexandra și Adriana de la Puterea Dragostei
Surorile Alexandra și Adriana de la Puterea Dragostei, cu sticla de băutură în mână, plâng după bărbați.[Sursa foto: Instagram]

De altfel, prima care se afișează cu sticla de băutură este Adriana și, cu lacrimi în ochi, aceasta a dezvăluit „Pe mine nimeni nu mă iubește!” Alexandra, sora mai mare, vine, o ia în brațe pe Adriana de la Puterea Dragostei și înșfacă sticla, pentru a gusta din licoarea magică.

„Te-aș ajuta, dar nici pe mine nu mă iubește nimeni,” a dezvăluit Alexandra.

Citeste si: Cum arăta Alexandra de la Puterea dragostei înainte de operațiile estetice: „Se schimbă lumea, dar nici chiar așa”



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

De ce s-au despărțit Livian și Andreea Pirui! Fostul iubit al Biancăi a recunoscut după un an

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies