Imaginile anului! Cristi Mitrea, alaturi de fiul lui! Prima reactie a Andreei Mantea, dupa ce au aparut fotografiile

Imaginile anului! Cristi Mitrea, alaturi de fiul lui! Prima reactie a Andreei Mantea, dupa ce au aparut fotografiile
Imaginile anului! Cristi Mitrea, alaturi de fiul lui! Prima reactie a Andreei Mantea, dupa ce au aparut fotografiile

WOWbiz.ro a pus mana pe imagini in premiera cu luptatorul de MMA Cristi Mitrea, tatal lui David-Andrei, minunea de pusti pe care Andreea Mantea a adus-o pe lume in urma cu aproape 3 ani!

Si spunem imagini in premiera, pentru ca Mitea nu a mai fost surprins pana acum alaturi de fiul lui David. In imaginile pe care WOWbiz.ro vi le prezinta azi, in exclusivitate, cei doi au iesit la o plimbare in parc. O ipostaza de un firesc dezarmant, care tradeaza o relatie solida intre tata si fiu. Cristi Mitrea nu a reusit sa pastreze relatia de iubire cu frumoasa vedeta de televiziune Andreea Mantea, insa pare a fi un tata bun pentru David-Andrei, rodul iubirii apuse dintre cei doi.

Pustiul pare extrem de fericit in compania tatalui sau. De cealalta parte, Mitrea se dovedeste a fi un tata extrem de grijuliu si protector. Vezi pozele in GALERIA FOTO.

Ce spune Andreea Mantea despre tatal Cristi Mitrea

Legat de relatia fiul sau David si tatal lui, luptatorul Cristi Mitrea, Andreea Mantea, vedeta Kanal D, a declarat in exclusivitate pentru WOWbiz.ro:

"Relatia dintre ei este una normala si foarte frumoasa. Se inteleg foarte bine si petrec timp impreuna, asa cum este si firesc sa se intample. Cristi este un tata grijului si asta imi confera mie un confort atunci cand il stiu pe David plecat cu el la plimbare. Eu si Cristi avem o relatie de prietenie, si tot ceea ce facem este pentru binele lui David".

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies