Imaginile care au dat fiori intregii tari. Andreea Marin a izbucnit in plans in direct

Imaginile care au dat fiori intregii tari. Andreea Marin a izbucnit in plans in direct
Imaginile care au dat fiori intregii tari. Andreea Marin a izbucnit in plans in direct

 

Andreea Marin a luat parte la un eveniment special, emotionant, prin intermediul caruia a incercat sa traga un semnal de alarma in randul multor persoane.

Ceea ce pare o simpla intalnire despre importanta efectuarii unui control medical la timp, s-a transformat intr-un moment care a facut pielea de gaina telespectatorilor.
Andreea Marin a invitat-o pe Raluca, una din tinerele prezente la eveniment, sa parcurga o mica provocare, alaturi de ea.

In sprijin de solidaritate, vedeta a purtat si ea o peruca, asemenea Ralucai, asemenea multor femei,  care simt nevoia sa ascunda efectele bolii. Andreea Marin i-a spus Ralucai ca poate alege un obiect de uz feminin pe care sa il foloseasca, iar ea, ii va urma gestul. Cel mai important, sa-si imagineze ca persoana din fata ei, in acest caz, Andreea Marin, ii este oglinda.

Raluca a ales un servetel demachiant, iar vedeta a urmat-o. Cele doua au renuntat la orice fel de masca si s-au demachiat impreuna, in timp ce isi priveau primele lacrimi din ochi.
Apoi, a venit randul Andreei sa preia initiativa si a incurajat-o pe Raluca sa renunte la peruca, in timp ce ea ii urma gestul.

"Ce diagnostic ai?", a intrebat-o Andreea, ravasita de lacrimi.

"Limfom non-Hodgkin agresiv, asta inseamna cancer limfatic, asta inseamna ca intre plamanii mei aveam o sfre ade 8 cm in diametru de care nu stiam. Si nici nu as fi stiut daca nu aveam o banala raceala, in urma careia am avut o tuse care nu imi trecea. Asa am ajuns la doctor: ca aveam o tuse. Apoi, intr-o zi de decembrie, lucrurile s-au schimbat, viata mea avea sa se schimbe pentru totdeauna si in ziua de Craciun aveam sa fac o analiza importanta pentru mine.

Intr-un final, acum sunt bine. Ieri, intr-o zi de 13, am aflat ca sunt bine. Totul a trecut si sunt mai frumoasa, fara par...eu nu am purtat peruci. Sunt mai frumoasa ca niciodata, mai iubitoare de viata, de oameni si de mine.
Nu conteaza cate zile sunt, important e ca fiecare zi sa traita cu incredere, cu iubire, cu veselie, cu devotament fata de noi si fata de cei care ne sunt alaturi si care nu ne sunt.
Pentru ca nu stii niciodata cine te vede si ii poti schimba viata",
a transmis Raluca.

Andreea Marin i-a transmis Ralucai ca este frumoasa fara niciun fel de masca.

"Nu stiu daca pentru voi a fost o pierdere de timp sau nu, nu stiu daca a ati avut incredere in mine sau nu, atunci cand v-am invitat aici si v-am rugat sa urmati firul rosu, dar va asigur ca prin intermediul imaginilor voastre va conta enorm, pentru mii de femei din tara asta.

In felul acesta, ele vor intra in mii de case, in mii de suflete, in mii de minti de femei care se lasa pe ele pe planul 2,3,7. Dar daca ele nu sunt bine, nu vor fi bine nici cei dragi. Sunt bine daca sunt cu totii impreuna.", a mai spus vedeta.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Gestul fabulos al lui Giani Kirita! O sa spui "jos palaria" in fata lui. Uite ce va face pentru niste copii nevazatori. Bravo, vulturule! VIDEO EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies