Imaginile cu care și-a înnebunit fanii! Inna, surprinsă în cele mai provocatoare ipostaze pe plajă

Imaginile verii la Mamaia! Inna, surprinsă în cele mai provocatoare ipostaze pe plajă
Imaginile verii la Mamaia! Inna, surprinsă în cele mai provocatoare ipostaze pe plajă

Inna și-a expus trupul perfect pe o plajă din Mamaia, iar cei care au fost prezenți în zonă au fost fermecați de apariția sa.

Inna este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și este extrem de atentă la fiecare apariție a sa. Paparazzii au reușit să o surprindă pe plajă, în cele mai sexy ipostaze.

Îmbrăcată cu un costum de baie negru, Inna a fost în centrul atenției pe o celebră plajă din Mamaia, unde a mers să se relaxeze cu câteva fete. Vedeta a ieșit din pandemie la fel de sexy, așa cum o știau fanii săi și a avut grijă în ultimele luni să își întrețină corpul bine sculptat.

Citeste si: Inna a fost cerută în căsătorie! „Am zis DA!”

Extrem de energică, Inna a profitat din plin de momentele petrecute de prietenele sale și, după ce a stat pe șezlong, artista a fost surprinsă dansând minute în șir. În plus, Inna a simțit nevoia să se plimbe puțin pe plajă, așa cum nu a mai reușit să o facă în ultimele luni din cauza pandemiei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Imaginile verii la Mamaia! Inna, surprinsă în cele mai provocatoare ipostaze pe plajă
Imaginile verii la Mamaia! Inna, surprinsă în cele mai provocatoare ipostaze pe plajă

Inna va cânta pe 20 iunie la cel mai mare concert drive-in

După atâtea luni de absență, Inna revine în atenția publicului cu un concert de senzație. Pe 20 iunie, aceasta va cânta alături de The Motans, Irina Rimes, Antonia, Carla’s Dreams, Alina Eremia, Roxen la Romexpo, la „The Concert”, cel mai mare concert drive-in.

Inna a fost cerută în căsătorie! „Am zis DA!”

Inna a discutat despre viața ei personală și a mărturisit că, în trecut, a fost cerută în căsătorie, iar răspunsul său a fost afrmativ.

Inna este o personalitate extrem de discretă, motiv pentru care nu multe sunt detaliile pe care le cunoaștem despre viața faimoasei soliste. Totuși, aceasta a decis să discute și să spună adevărul, recunoscând că a fost cerută în căsătorie, a acceptat, dar nunta nu a mai avut loc.

Citeste si: Poza cu care Inna și-a înnebunit fanii. Artista a pozat complet goală!

După ce a avut o relație cu Lucan Ghiță, actualul său manager, Inna a fost surprinsă cu John Perez, un celebru fotograf spaniol, însă aceasta rămână rezervată în declarații în privința vieții sale private.

„Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit.

Am fost cu un băiat șase ani și după ne-am răzgândit amândoi,” a mărturisit Inna. Citește continuarea AICI.

foto: cancan.ro.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

România, reprezentată la Milano Fashion Week: piesa INNEI, „Iguana”, în show-ul Versace

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies