Îmbrăcată în pionier, Andreea Mantea face o declaraţie de dragoste fără cusur!

Îmbrăcată în pionier, Andreea Mantea face o declaraţie de dragoste fără cusur!
Îmbrăcată în pionier, Andreea Mantea face o declaraţie de dragoste fără cusur!

Andreea Mantea a luat drumul Oltului pentru a ajunge la nunta din aceasta sambata pentru emisiunea “Se striga darul!”, difuzata la Kanal D, de la ora 20:00!

Pana sa ajunga la casa miresei, vedeta a poposit vreme de cateva ore intr-un oras vestit in Romania, la Scornicesti, localitatea natala a lui Nicolae Ceausescu.

Aflata in fata casei fostului lider comunist, imbracata in tinuta impecabila de pionier, Andreea Mantea s-a adresat “Marii Adunari”, printr-un discurs rostit solemn. Vedeta a jurat credinta devizei <Lada de zestre mereu plina!> si mireselor de la fiecare nunta la care va merge. 

“Eu, Andreea Mantea, intrand in randurile Organizatiei Pionierilor <Se striga darul!>, ma angajez sa imi iubesc emisiunea, sa imi respect mireasa, sa strang cat mai multe zestre de la cine o fi, cum o fi si! Lada mea de zestre mereu va fi plina!”, spune pe un ton solemn prezentatoarea.

Momentul declaratiei de dragoste pentru patrie si emisiune a fost interupt brusc de aparitia spectaculoasa si neasteptata a lui Mihai Mitoseru.

Nu ratati o noua editie a emisiunii “Se striga darul!”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D!
 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Mantea a intrat nervoasa rau in platoul de la "Teo Show"- L-a luat imediat la rost pe Bursucu! "Unde e? Il bat, il nenorocesc"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies