„Îmi doresc copiii să crească într-o armonie, chiar dacă nu este așa cum poate mi-am dorit eu.” Ștefan Stan a divorțat de soția sa, după mai puțin de 4 ani de căsnicie! Care este motivul?

„Îmi doresc copiii să crească într-o armonie, chiar dacă nu este așa cum poate mi-am dorit eu.” Ștefan Stan a divorțat de soția sa, după mai puțin de 4 ani de căsnicie! Care este motivul?
„Îmi doresc copiii să crească într-o armonie, chiar dacă nu este așa cum poate mi-am dorit eu.” Ștefan Stan a divorțat de soția sa, după mai puțin de 4 ani de căsnicie! Care este motivul?

Ștefan Stan trece printr-o perioadă dificilă. Artistul și soția sa au hotărât să meargă pe drumuri separate.

Ștefan Stan, în vârstă de 46 de ani, este un cântăreț român de bluess-soul, care s-a bucurat de un succes considerabil în rândul fanilor, atunci când a câștigat o emisiune-concurs de talente muzicale. Ulterior, artistul și-a format o comunitate de fani care i-au fost alături și au vrut să fie la curent cu ultimele schimbări care s-au produs în viața sa, chiar dacă de o bună perioadă artistul s-a retras din lumina reflectoarelor.

Acesta a renunțat la popularitatea de care se bucura pentru a se ocupa mai mult de familia sa. Din păcate, însă, acum Ștefan Stan traversează o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Artistul și soția sa au divorțat după aproape 4 ani de când au devenit soț și soție. Cei doi au împreună două fetițe.

Ștefan Stan, primele declarații despre divorțul de soția sa

Citește și: „Medicii mi-au mai dat două luni.” Ștefan Stan a povestit cu durere în suflet despre un moment dificil cu care s-a confruntat. Cum a aflat artistul că tatăl său a decedat

Ștefan Stan a divorțat de soția sa, după mai puțin de 4 ani de căsnicie! Care este motivul?
Ștefan Stan și Simona [Sursa foto: Facebook]

Citește și: ”Am avut noroc pe ultima sută de metri.” Ștefan Stan a fost la un pas să își piardă viața, după o intervenție stomatologică! Motivul pentru care cântărețul a fost operat de urgență peste hotare

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Artistul a vorbit în cadrul unui interviu despre perioada dificilă din viața sa, susținând că, în ciuda faptului că a divorțat de mama copiilor săi, cei doi au păstrat o relație apropiată, de prietenie, lucrând ca o echipă pentru bunăstarea copiilor.

  „Un an foarte tumultuos, în familie lucrurile s-au mai schimbat un pic, nu vreau să vorbesc despre asta. Lucrurile s-au schimbat radical.

Suntem bine, suntem fericit și prieteni, ne ocupăm de cele două fete. Există înțelegere. Copiii sunt prioritari. Suntem prieteni foarte buni. Înainte de a fi soț și soție am fost prieteni foarte buni.

Cele două fete sunt rodul iubirii noastre, îmi doresc copiii să crească într-o armonie, chiar dacă nu este așa cum poate mi-am dorit eu. Încerc să fac tot posibilul să fie bine.”

, a declarat Ștefan Stan, potrivit  SpyNews.

Ștefan Stan, poveste de viață emoționantă

Ștefan Stan a divorțat de soția sa, după mai puțin de 4 ani de căsnicie! Care este motivul?
Ștefan Stan [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Divorțul de soția sa nu este singura decepție din viața artistului. Ștefan Stan a trecut prin momente dificile în adolescență, atunci când a început să muncească de la vârsta de doar 14 ani, pentru a-și întreține familia. Acesta a crescut fără tată și a fost nevoit să preia rolul de stâlp al casei, mergând să lucreze pe șantier.

 «Primul meu job a fost pe șantier.

Muncitor necalificat. Aveam 14 ani. S-a întâmplat într-o dimineață în care mama a deschis ușa, „mamă, mai ții minte?”, și mi-a zis: „băi, trântore, treci la muncă tâmpitule ce ești. Că ești bărbat acum. Trebuie să ții casa”. Mama mi-a insuflat chestia asta. Dacă eu am trăit fără tată, ai mei s-au despărțit și au rămas așa, mama m-a învățat să fiu stâlpul casei, să fiu stâlpul familiei.», a mărturisit Ștefan Stan, pentru Playtech.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Când am aflat de divorț am făcut atac de panică. I-am găsit explicație tatălui meu.” Cătălin Bordea, mărturisiri neașteptate despre divorțul de Livia! Ce a învățat din această experiență?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies