„Îmi doresc cel mai mult lucrul ăsta.” Alex Bobicioiu a făcut publică o imagine emoționantă, alături de Simina Loica și băiețelul ei

„Îmi doresc cel mai mult lucrul ăsta.” Alex Bobicioiu a făcut publică o imagine emoționantă, alături de Simina Loica și băiețelul ei
Alex Bobicioiu a făcut publică o imagine emoționantă, alături de Simina Loica și băiețelul ei

Alex Bobicioiu și-a luat foarte în serios rolul de tată vitreg pentru micuțul Dominic, fiul Siminei Loica din fosta ei căsnicie cu Alex Zănoagă.

Flacăra dintre Simina Loica și Alex Bobicioiu crește din ce în ce mai mult, părând că tânărul deja și-a luat în serios rolul de tată vitreg pentru băiețelul Siminei. Recent, fostul concurent de la „Puterea dragostei” a făcut publică în mediul online o imagine frumoasă de familie, chiar înainte de a se culca. La puțin timp după despărțirea permanentă de Alex Zănoagă, Simina Loica și-a găsit în cele din urmă fericirea în brațele lui Alex Bobicioiu. Deși a primit numeroase reacții negative și critici venite din partea urmăritorilor, cei doi nu au plecat urechea la gura

lumii și și-au continuat în liniște povestea de dragoste împotriva tuturor celor care nu i-au dorit împreună. În prezent, la distanță de câteva luni bune de când au hotărât să formeze un cuplu, după o serie de împăcări și despărțiri, se pare că tinerii au ajuns într-una dintre cele mai bune perioade a relației lor.

Citeste si: Simina Loica, despre planurile de viitor alături de iubitul ei. Alex Bobicioiu își dorește copii: “Poate facem gemeni.”

Alex Bobicioiu a făcut publică o imagine emoționantă, alături de Simina Loica și băiețelul ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Vrem să ne unim în fața Domnului.” Simina Loica și Alex Bobicioiu vor să facă pasul cel mare

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Alex Bobicioiu și Simina Loica, imaginea frumoasă de familie

Recent, Alex Bobicioiu a postat pe o rețea de socializare o imagine de „noapte bună” pentru admiratorii lui.

Acesta nu este singur, ci alături de partenera sa de viață și micuțul Dominic. Toți trei stau în pat, așteptând să adoarmă, moment în care fostul concurent de la Puterea Dragostei a decis să imortalizeze momentul printr-o fotografie pentru cei care îi apreciază. Băiețelul stătea la mijloc, între mama sa și tatăl său vitreg, semn că a dezvoltat o relație foarte apropiată cu noul iubit al mamei sale.

Citeste si: Reacția fostei soacre a Siminei Loica, după divorțul fiului ei. Care este părerea Mihaelei Zănoagă

Alex Bobicioiu a făcut publică o imagine emoționantă, alături de Simina Loica și băiețelul ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Omul exagera.” Simina Loica, despre Ovidiu Neveu. Bruneta a declanșat, după ce a primit avansuri din partea luptătorului

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Alex Bobicioiu, planuri de familie alături de iubita lui

Alex Bobicioiu vrea o viață de familie, dorindu-și să devină tătic alături de iubita sa, Simina Loica. Bărbatul nu vrea să mai piardă timpul și să devină tatăl legitim a doi copii, un băiețel și o fetiță.
„Nu consider că niște acte te țin împreună. Eu vreau să fim în fața Domnului, îmi doresc cel mai mult lucrul ăsta în viitorul apropiat.

Nu știu ce se va întâmpla, dar îmi doresc, într-adevăr să fie soția mea. O să facem și cu acte, dar totul în aceeași zi, să nu mai fie probleme.(...) Eu nu mai aștept mult copilul, îmi doresc. Mai ales că îmi doresc copil cu ea. Vreau doi, un băiat și o fată. Ca în final să fie doi băieți, să aibă grijă de fată. Poate facem gemeni.", a declarat Bobicioiu.

Citeste si: Simina Loica, nemulțumită de pensia alimentară pe care Alex Zănoagă o plătește fiului lor. “Pensia alimentară este foarte mică.”

Alex Bobicioiu a făcut publică o imagine emoționantă, alături de Simina Loica și băiețelul ei[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Omul exagera.” Simina Loica, despre Ovidiu Neveu. Bruneta a declanșat, după ce a primit avansuri din partea luptătorului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies