„Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită! Sper că 2024 să fie anul meu!” Claudia Ghițulescu are așteptări mari de la 2024! Ce calități trebuie să aibă sufletul său pereche?

„Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită! Sper că 2024 să fie anul meu!” Claudia Ghițulescu are așteptări mari de la 2024! Ce calități trebuie să aibă sufletul său pereche?
„Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită! Sper că 2024 să fie anul meu!” Claudia Ghițulescu are așteptări mari de la 2024! Ce calități trebuie să aibă sufletul său pereche?

Claudia Ghițulescu este sigură că își va întâlni sufletul pereche în 2024.

Claudia Ghițulescu, în vârstă de 46 de ani, este o interpretă de muzică populară foarte îndrăgită, care se bucură de aprecierea și susținerea publicului. Cu toate acestea, deși are succes din punct de vedere profesional, atunci când vine vorba de viața personală, artista a trecut în urmă cu cinci ani printr-o mare dezamăgire. Claudia Ghițulescu a aflat că soțul său îi este infidel și a recurs la divorț.

De atunci și până în prezent, interpreta de muzică populară nu și-a refăcut viața sentimentală.

Claudia Ghițulescu are așteptări mari de la 2024! Ce calități trebuie să aibă sufletul său pereche?
Claudia Ghițulescu [Sursa foto: Facebook]

Cu toate acestea, artista are planuri mari pentru 2024 și speră că noul an să îi aducă în cale sufletul său pereche.

Claudia Ghițulescu speră ca în 2024 să își găsească sufletul pereche

Citește și: „Atunci a fost primul moment în care am zis că Dumnezeu m-a uitat. Mi-a fost greu, am suferit.” Cum a reușit Claudia Ghițulescu să treacă peste infidelitatea soțului și pierderea sarcinii

Citește și: „Mă rog lui Dumnezeu de când mă știu iar de când mă știu mă rog să aibă grijă de mine.” Claudia Ghițulescu a vorbit despre cum a trecut peste cele mai grele momente din viața ei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Interpreta de muzică populară a povestit recent în cadrul unui interviu despre cum și-a petrecut Revelionul și ce dorințe și-a pus referitoare la anul 2024. Claudia Ghițulescu a pășit în noul an încrezătoare și speră să își refacă viața sentimentală alături de bărbatul dorit.

„Anul Nou  m-a prins în Italia. Am vizitat Padova, pentru că acolo am cântat de Revelion.

Am fost la Sfântul Anton de Padova, la care trebuie să te rogi în fiecare marți pentru ce îți dorești. Și la noi în țară merg de obicei. M-am rugat să fiu sănătoasă și îmi doresc să iubesc, pentru că iubirea este o energie frumoasă. Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită! Îmi doresc să fiu bine. Sper că 2024 să fie anul meu! După Padova am fost să vizitez Veneția, și îmi doresc să mai merg la Padova încă o dată pentru că o să mai cânt acolo .”, a mărturisit Claudia Ghițulescu pentru  Click.

Atunci când vine vorba de calitățile pe care sufletul său pereche trebuie să le aibă, interpreta de muzică populară a spus că acesta trebuie să fie deștept și să o iubească sincer.

„Ce bărbat m-ar face fericită? Un bărbat care să mă facă să îl iubesc și să fie deștept, așa îmi doresc pentru mine în 2024!”,   a mai completat artista.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Claudia Ghițulescu vrea să trăiască clipa

În urmă cu puțin timp, interpreta de muzică populară a vorbit despre cum își va petrece Crăciunul, mărturisind că nu mai vrea să își pună dorințe, ci preferă să se bucure de prezent.

„Să fiu sănătoasă și să știi, că am mai spus-o și o să o mai spun. Nu îmi mai pun dorințe. Vreau să fiu sănătoasă, să trăiesc clipa, momentul, și să mă bucur de orice în viața asta. Voi pleca la mama zilele astea. Voi face la familia, cu mama, fratele, cu cumnata mea, nepoții, o să avem foarte mulți invitați la masa de Crăciun și după aceea voi pleca la Padova.” a mărturisit Claudia Ghițulescu, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu televizat.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Este josnic și penibil.” Scandalul dintre Armin Nicoară și Georgiana Lobonț continuă! După ce saxofonistul a intrat din nou în direct, artista a început să tune pe rețelele de socializare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies