„Îmi e teamă că rezultatul de după operație va fi mai nasol”. Dorian Popa, o nouă intervenție estetică

Dorian Popa, o nouă intervenție estetică
Dorian Popa, o nouă intervenție estetică

Dorian Popa este pregătit să-și schimbe înfățișarea.

Dorian Popa este cunoscut atât pentru vocea sa, cât și pentru deciziile excentrice pe care le ia cu privire la înfățișarea sa.

Își dorește mereu să arate din ce în ce mai bine, iar pentru acest lucru face în permanență sacrificii. Fie că își petrece zilele în sala de forță sau se lasă pe mâna medicilor esteticieni, Dorian Popa face tot posibilul pentru a arăta așa cum își dorește.

Astfel, de fiecare dată când vrea să-și îmbunătățească aspectul fizic, apelează cu încredere la medicul estestician.

Ce intervenție estetică își va face Dorian Popa

Citeste si: „Vine bebe?” Andreea Tonciu, dezvăluiri despre cea de-a doua sarcină. Își dorește vedeta să devină din nou mamă?

Dorian Popa, o nouă intervenție estetică
Dorian Popa, o nouă intervenție estetică[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Pentru că mereu și-a dorit să aibă o podoabă capilară cât mai bogată, artistul va fi supus unei operații estetice la începutul anului viitor.

Dorian este pregătit să își facă implant de păr din dorința de a avea un păr des și bogat. Intervenția va alea loc în ianuarie 2023 și va presupune implantarea de fire în scalp, dar și în barbă, pentru a avea forma dreaptă pe care el și-o dorește.

Dorian Popa a mai trecut printr-o intervenție asemănătoare. În trecut, artistul și-a implantat păr în zona frunții, așa că de data aceasta își dorește să se ocupe și de zonele în care pentru moment nu a intervenit medicul.

  Am stabilit primul implant de scalp, eu până acum nu am avut pe cap implantate fire de păr, ci doar pe frunte, și pe barbă.

O să mai umplu și pe obraz, că acesta nu mă satisface pe mine foarte mult ”,  a declarat artistul.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pentru această intervenție, Dorian Popa trebuie să se tundă din nou scurt pentru când va ajunge pe masa de operație. Acest lucru nu este adesea pe placul fanilor săi, care l-au criticat în nenumărate rânduri pentru schimbările drastice pe care le face în viața lui. Însă, Dorian este un om al schimbărilor și face tot ce poate pentru a se simți bine în propria piele.

De ce operație estetică se teme Dorian Popa

Citeste si: Iuliana Beregoi a luat permisul de conducere: „Sunt super fericită”

În ciuda aparențelor, Dorian este însă o persoană rațională, care își cunoaște limitele în ceea ce privesc operațiile estetice. Deși nu este mulțumit de forma nasului său, nu își dorește să și-l opereze deoarece se teme ca „ rezultatul de după operație va fi mai nasol decât ce am acum, și anume un nas prea frumos ”, a precizat artistul.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Dinu, fratele lui Jean Gavril. "Am ales să vedem ce și cât putem, să testăm legătura dintre noi și să ne bucurăm de aventură."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies