„Îmi luasem motor și era primul drum către mare!” Tudor Chirilă a vorbit despre accidentul în care a fost implicat. Ce s-a întâmplat cu artistul?

„Îmi luasem motor și era primul drum către mare!” Tudor Chirilă a vorbit despre accidentul în care a fost implicat. Ce s-a întâmplat cu artistul?
„Îmi luasem motor și era primul drum către mare!” Tudor Chirilă a vorbit despre accidentul în care a fost implicat. Ce s-a întâmplat cu artistul?

Tudor Chirilă are anumite principii foarte clare în ceea ce privește educația copiilor săi.

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. Actorul se bucură de un real succes pe plan profesional, dar și personal. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulia Mîzgan, femeia care i-a dăruit artistului doi copii. Cei doi își trăiesc poveste de dragoste departe de luminile reflectoarelor, iar artistul este cât se poate de discret cu privire la viața sa sentimentală.

Tudor Chirilă, despre modul în care își educă băieții

Citește și: „Când s-a născut al doilea, mi-am dat seama că luasem obiectivul greșit, că eu voiam să fac poză.” Ce a făcut Tudor Chirilă în momentul în care s-au născut copiii lui

Tudor Chirilă, despre educația pe care le-o oferă copiilor săi
Tudor Chirilă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Eșecul cel mai mare este Vama Veche.” Ce a mărturisit Tudor Chirilă despre destrămarea trupei, dar și despre conflictele cu membrii acesteia

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan sunt părinții a doi băieți, unul în vârstă de 9 ani și celălalt de 7 ani. Actorul este foarte implicat în procesul de creștere al copiilor săi, având anumite reguli clare de la care nu se abate. În cadrul unui interviu, artistul a mărturisit că cei doi copii ai săi încă nu au acces la telefoane și la social media.

« Cred că un copil trebuie să înțeleagă că sunt consecințe, atât pentru faptele bune, cât și pentru cele rele, dar cred că felul în care îi spui unui copil contează. Una e să-i spui: „ai greșit” și alta: „ai putea să faci mai bine, mai gândește-te o dată”. Îi încurajăm foarte mult să facă lucruri singuri, să încerce – trebuie să urmărești, cumva, independența. Nu le-am luat telefoane pentru că ei au înțeles foarte clar că sunt niște calculatoare.

Au înțeles foarte bine și că în alte familii fac oamenii ce cred, iar noi, în a noastră, facem ce considerăm. Dacă vor avea telefoane pentru a comunica, vor putea și cu unele de 10-15 ani care nu sunt smartphone-uri. Nici social media, nici telefoanele nu vor intra prea repede în viața lor. În momentul în care vor ajunge să discearnă cât de cât lucrurile, să înțeleagă de ce trebuie să se ferească, să nu se lase afectați, în momentul în care vor intra în zona asta, va fi o decizie luată de ei, conștienți de sine, în timp și spațiu,
și conștienți de provocările lumii în care trăim
.», a mărturisit Tudor Chirilă pentru  viva.ro

Tudor Chirilă a provocat un accident cu motocicleta

Tudor Chirilă a provocat un accident cu motocicleta
Tudor Chirilă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Deși acum este un bărbat așezat la casa lui și cu doi copii, în tinerețe, Tudor Chirilă era un tânăr rebel, care a trecut de-a lungul timpului prin numeroase evenimente. Invitat în cadrul unui podcast, actorul a povestit despre momentul în care a produs un accident în stațiunea 2 Mai.

Îmi aduc aminte când am vrut să intru și eu în 2 Mai, învingător, cu motocicleta.

Îmi luasem motor și era primul drum către mare. Mă certasem cu gagica mea de atunci și am mers singur către mare. Eram aproape, am mers bine și era un supermarket pe dreapta. Treci de supermarket, e un șantier și după șantier e 2 Mai. Mă ipostaziam așa, mă îmbrăcasem frumos, geacă de motor și mă ipostaziam așa intrând în 2 Mai și în fața magazinului, fără drept de apel, sare unu varză în fața motocicletei. Dacă mă dădeam spre stânga, veneau unii din contrasens și nu mai eram eu. Am intrat în ăla, a căzut și el, am căzut și eu. Ăla și-a spart doi dinți, s-a ridicat demn și a vrut să plece. Eu într-un moment de panică, mi-am dat seama că dacă ăla pleacă și se duce la poliție, eu nu pot să plec fără ăla și cu ultimele forțe mi-am ridicat motorul și i-am spus să nu plece. S-au mai adunat câțiva oameni și l-au adus. El nu prea era afectat, eu m-am gândit că mi-a distrus intrarea în Vamă. Omul nu avea nicio treabă, era foarte supărat și voia să ajungă acasă. Am mers la poliție, s-a dus naiba ziua. Eu am intrat în 2 Mai cu motorul în camion și eu în dreapta.”, a povestit artistul în cadrul podcastului „ Ac de siguranță ”.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Eu cred că merge la sală datorită unei fete! Fac față cu brio până în momentul în care mă întreabă dacă poate să doarmă la noi.” Andreea Mantea, despre relația pe care o are cu fiul său, David

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies