„Îmi pare și mie rău”. Simina Loica, dezvăluiri cutremurătoare după ce s-a sărutat cu Alex Bobicioiu

„Îmi pare și mie rău”. Simina Loica, dezvăluiri cutremurătoare după ce s-a sărutat cu Alex Bobicioiu
„Îmi pare și mie rău”. Simina Loica, dezvăluiri cutremurătoare după ce s-a sărutat cu Alex Bobicioiu

Ce spune Simina Loica, după ce a fost surprinsă în timp ce se sărută cu Alex Bobicioiu! Alex Zănoagă a venit de urgență la mare după ei!

La doar câteva ore după ce a recunoscut că se află într-o relație cu Alex Bobicioiu, Simina Loica a luat o decizie neașteptată.

Tânăra s-a filmat la mare alături de iubitul său, Alex Bobicioiu, în timp ce se sărută. La scurt timp, pe contul de socializare al lui Alex Zănoagă, cei care îl urmăresc au putut vedea faptul că acesta se îndreaptă către mare.

După săptămâni întregi de speculații, Simina și Bobicioiu au dat frâu liber sentimentelor și nu s-au mai ascuns.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a explicat că ea l-a chemat pe soțul său, Alex Zănoagă, pe litoral. Simina a mers la mare cu Alex Bobicioiu, însă cei doi nu s-au dus singuri, ci și cu micuțul Dominic, în vârstă de 2 ani.

Simina și-a dorit ca fiul său să își vadă tatăl, așa că a decis să îl cheme la mare și pe Alex Zănoagă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Simina e un nimic” S-a aflat unde a mers Alex Zănoagă după ce s-a zvonit că s-a dus la mare după Simina și Alex Bobicioiu! Ce face, de fapt, fostul soț al Siminei

Alex Zănoagă
Alex Zănoagă a mers la mare să își vadă fiul[Sursa foto: Instagram]

Alex Zănoagă a mers la mare după Dominic

Într-un interviu acordat Online Story, Alex Zănoagă a recunoscut că el și micuțul Dominic plâng de fiecare dată când se despart, așa că Simina a decis să îl cheme la mare pentru a petrece timp cu cel mic:

„L-am chemat pentru că poate veni oricând să îl vadă pe Dominic.

Eu mi-am făcut baie, mi-am uscat parul. Normal că m-a impresionat. Stiu că îl doare și stiu că îi e greu. E dureros. Îmi pare și mie rău, dar viață merge înainte, eu îl am mereu pe Domi. Sufăr mai tare pentru Alex și mă pun în pielea lui. Eu nu rezistam nici macar o săptămână. Or să vina părinții lui Alex și o să îl las 2-3 zile la el.
Or să stea cu Domi. Îl las la bine, merita să fac asta. Când îl las la Alex e diferit, sunt liniștită. Stiu că îl iubește din inima, din suflet. Nu simt aceeași siguranță când e cu mami sau cu mama lui. De fiecare data mă bucur când îl aud pe Alex că spune că l-am făcut din dragoste. El și l-a dorit enorm și eu mi-am dorit de tânără," a dezvăluit Simina.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Bobicioiu recunoaște, de față cu Alex Zănoagă, ce se întâmplă între el și Simina Loica! Sunt sau nu cei doi împreună: „Un sentiment foarte mare și din partea ei și din partea mea”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies