„Îmi plac femeile frumoase, da, tot așa am rămas. Tinerele, de 20 de ani, înalte, cu părul lung.” Irinel Columbeanu, mărturii neașteptate, după ce a postat o poză cu o fată misterioasă

„Îmi plac femeile frumoase, da, tot așa am rămas. Tinerele, de 20 de ani, înalte, cu părul lung.” Irinel Columbeanu, mărturii neașteptate, după ce a postat o poză cu o fată misterioasă
„Îmi plac femeile frumoase, da, tot așa am rămas. Tinerele, de 20 de ani, înalte, cu părul lung.” Irinel Columbeanu, mărturii neașteptate, după ce a postat o poză cu o fată misterioasă

Irinel Columbeanu a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu o fată tânără, iar ulterior a dat câteva explicații în acest sens.

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai cunoscuți și influenți oameni de afaceri din România. Acesta s-a făcut cunoscut prin intermediul influenței sale în lumea afacerilor, devenind milionar în anul 2006, atunci când averea sa era estimată la 60 de milioane de euro. Ulterior, un an mai târziu, afaceristul a atins punctul culminant al carierei sale, ajungând la suma de 150 de milioane de euro.

Pe lângă talentul în afaceri, Irinel Columbeanu era cunoscut și pentru relațiile pe care le avea cu femeile frumoase din showbizul românesc, dar mai ales cu puștoaicele.

Romanița Iovan, Anna Lesko și Monica Gabor sunt doar câteva dintre numele femeilor care i-au fost partenere de viață afaceristului, cu cea din urmă având și un mariaj în urma căruia a rezultat o fiică.

După ce a pus punct relației cu fosta sa soție, Irinel Columbeanu a continuat să exploreze relațiile cu femei tinere, astfel încât, a ajuns să aibă o relație cu Oana Cojocaru, tânăra fiind mai mică cu 40 de ani decât el.

Irinel Columbeanu are aceeași pasiune pentru femeile tinere

Citește și: „Am mers la tot felul de restaurante. Am fost pentru prima oară și la ei la Malibu.” Cum se înțelege Irinel Columbeanu cu partenerul de viață al fostei sale soții, Monica Gabor

 Irinel Columbeanu, mărturii neașteptate după ce a postat o poză cu o fată misterioasă

Recent, omul de afaceri a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a postat pe contul său de socializare o fotografie cu o puștoaică.

În acel moment, toată lumea s-a gândit că fostul milionar și-a găsit o nouă cucerire, dar acesta a precizat că lucrurile stau cu totul altfel.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 „ Da, am postat o fotografie pe Internet cu o fată frumoasă. Nu, nu este iubita mea! Am găsit acea poză în telefon și am publicat-o pe contul meu de Facebook ”, a mărturisit fostul milionar, pentru  click.ro

Mai mult decât atât, Irinel Columbeanu a ținut să precizeze că încă nu și-a schimbat gusturile în materie de femei, astfel încât este în continuare orientat către același tipar de tinere de 20 de ani, înalte și cu părul lung.

Îmi plac femeile frumoase, da, tot așa am rămas. Tinerele, de 20 de ani, înalte, cu părul lung. Normal, ce crezi, că îmi schimb gusturile de la o zi la alta ?!” a mai spus fostul soț al Monicăi Gabor.

 Irinel Columbeanu, mărturii neașteptate după ce a postat o poză cu o fată misterioasă

Care este situația amoroasă a lui Irinel Columbeanu

Citește și: Fiica lui Irinel Columbeanu are deja 16 ani și permis de conducere! Omul de afaceri va petrece timp de calitate cu aceasta

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 Irinel Columbeanu, mărturii neașteptate după ce a postat o poză cu o fată misterioasă

Se pare totuși că norocul l-a părăsit pe Irinel Columbeanu, atât în afaceri, cât și în dragoste. Afaceristul a pierdut treptat averea pe care a strâns-o de-a lungul timpului, ajungând să ducă un trai decent.

În ceea ce privește viața sentimentală, după ce a fost părăsit de partenera sa tânără, afaceristul nu și-a refăcut viața amoroasă, chiar dacă, spune el, încă este căutat de domnișoare.

Momentan, sunt în continuare singur, dar încă mă mai caută fetele și eu le răspund, vorbesc cu ele, nu sunt de lemn. Mai exact, le răspund la mesaje și mă conversez cu ele, dar nimic mai mult .” a mai spus Irinel Columbeanu, pentru aceeași sursă.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Pe beție nu faci o relație. Doar întreții relații intime cu el și după o să rămâi părăsită.” Vica Blochina, sfaturi pentru femeile care vor o relație cu un bărbat cunoscut în club

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies