„Îmi plăcea parizerul. Am fost foarte grăsuț, nu grăsuț!” Cum a arătat copilăria lui Dan Bittman. Artistul a vorbit despre părinții săi

„Îmi plăcea parizerul. Am fost foarte grăsuț, nu grăsuț!” Cum a arătat copilăria lui Dan Bittman. Artistul a vorbit despre părinții săi
„Îmi plăcea parizerul. Am fost foarte grăsuț, nu grăsuț!” Cum a arătat copilăria lui Dan Bittman. Artistul a vorbit despre părinții săi

Dan Bittman a vorbit despre perioada copilăriei și lupta cu kilogramele în plus.

Dan Bittman este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țară, iar melodiile trupei Holograf au răsunat măcar o dată în boxele celor de acasă.

„Cei de la Holograf îmi spuneau „barosane.” Cum era Dan Bittman în copilărie

Citește și: „Se dădeau petreceri acasă și se dansa. M-au forțat să fac vioară. Nu mă gândeam că o să îmbrățișez meseria asta.” Ce influență au avut părinții lui Dan Bittman în alegerea carierei sale?

Dan Bittman
Dan Bittman[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Asta o simt ca pe o neîmplinire. Am avut 500 de spectacole într-un an.” Ce regret are Dan Bittman pe plan personal? Artistul a oferit detalii neașteptate despre viața sa

În cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir, Dan Bittman a recunoscut că în copilăria lui i-a plăcut foarte mult mâncarea și că s-a luptat chiar cu kilogramele în plus. 

„Mâncam tot din farfurie. Îmi plăcea parizerul. M-a învățat bunica din partea mamei. Mama era din Cluj și toate rudele erau din zonă. Mereu mai ceream de mâncare. Am fost foarte grăsuț, nu grăsuț. Cei de la Holograf îmi spuneau „barosane.”, a spus Dan Bittman.

Dan Bittman a mai adăugat faptul că vine dintr-o familie de artiști, unchiul său, medic, fiind fondatorul orchestrei medicilor.

Ani mai târziu, alături de Holograf, Dan Bittman a avut ocazia să cânte cu acea orchestră.  „M-am tras dintr-o familie în care se cânta. Acum, că sunt și eu părinte, m-am prins cam ce au vrut să facă. Tata era inginer electrolist, iar fratele lui, medic, a fost fondator al orchestrei medicilor. După mulți ani, când el nu mai era, am avut un proiect cu Holograf în care am cântat cu orchestra medicilor și au venit toți la mine să îmi vorbească de unchiul meu.”
, a mai spus Dan Bittman.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum l-a influențat familia pe Dan Bittman să meargă spre drumul artei

Dan Bittman
Dan Bittman[Sursa foto: Facebook]

Familia lui Dan Bittman a fost mereu orientată către artă și muzică, astfel că aceasta a contribuit la formarea drumului artistului de astăzi. „ Mama era puțin stresată de faptul că, ea ardeleancă fiind, a nimerit aici în București, în haos. Era și singură. Părinții ei rămăseseră la Cluj. Nu se simțea foarte în apele ei. Se dădeau petreceri acasă și se dansa.

Țin minte că eu eram la nivelul picioarelor lor. Mă forțau să dansez, așa cum m-au forțat să fac vioară. Vreo doi ani de zile a ținut, dar în al doilea an am aruncat-o cât am putut. Nu știu de ce nu s-a lipit de mine de nicio culoare. Aveam un unchi tare simpatic, care era fratele tatălui. Ambii făcuseră vioară. Unchiul era medic și a fost fondator al orchestrei medicilor.
Tata electronist. Amândoi cântau la vioară excepțional. Se făceau serate, cântau. Avea tata o colecție de viniluri. Ascultam muzică multă în casă. Se asculta muzică clasică. Mama la un moment dat a fost restructurată și a ajuns medicul radiodifuziunii și atunci am început să îi cunosc pe toți marii artiști, toți marii cântăreți. Nu mă gândeam că o să fiu vreodată ca ei sau că o să îmbrățișez meseria asta.
”, a declarat Dan Bittman în cadrul unui alt interviu.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Se dădeau petreceri acasă și se dansa! M-au forțat să fac vioară. Nu mă gândeam că o să îmbrățișez meseria asta.” Ce influență au avut părinții lui Dan Bittman în alegerea carierei sale?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies