„Îmi pun ordine în viață.” Cătălin Cazacu, decizie neașteptată după despărțirea de Ramona Olaru

„Îmi pun ordine în viață.” Cătălin Cazacu, decizie neașteptată după despărțirea de Ramona Olaru
„Îmi pun ordine în viață.” Cătălin Cazacu, decizie neașteptată după despărțirea de Ramona Olaru

Cătălin Cazacu este pregătit să își pună ordine în viață. Burlacul se axează mai mult pe partea profesională.

Cătălin Cazacu este unul dintre cei mai îndrăgiți burlaci din showbizul românesc. De-a lungul timpului, deși a încercat să se așeze la casa lui, sportivul a avut parte de o serie de despărțiri care l-au afectat din punct de vedere emoțional.

Cea mai recentă despărțire a fost cea de asistenta de televiziune, Ramona Olaru, căreia îi oferise și inelul de logodnă. Astfel, văzând că din punct de vedere sentimental lucrurile nu prea decurg cum trebuie, Cătălin Cazacu a hotărât să se concentreze mai mult pe partea profesională.

Ce decizie a luat Cătălin Cazacu după despărțirea de Ramona Olaru

Cătălin Cazacu, decizie neașteptată după despărțirea de Ramona Olaru
Cătălin Cazacu, decizie neașteptată după despărțirea de Ramona Olaru[Sursa foto: Instagram]

Sportivul a neglijat în ultimul timp viața profesională, iar acum simte că este momentul să se reinventeze. Fostul iubit al Ramonei Olaru simte că acum este momentul oportun pentru a-și pune ordine în viață și a evolua din punct de vedere profesional.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Recunosc că am dormit pe mine o perioadă bună. Am dormit pe mine o bună perioadă din viața mea în ultimul timp, dar am revenit. Îmi pun ordine în viață pentru că am schimbat multe lucruri în ultimul timp și sunt foarte bucuros de ce mi se întâmplă în ultima vreme”, a spus Cătălin Cazacu în cadrul unui interviu.

Cătălin Cazacu se întoarce la viața de noapte

Cătălin Cazacu, decizie neașteptată după despărțirea de Ramona Olaru
Cătălin Cazacu, decizie neașteptată după despărțirea de Ramona Olaru[Sursa foto: Instagram]

Dacă până acum Cătălin Cazacu își petrecea nopțile în cluburi, cheltuind banii, acum fostul motociclist vrea să profite la maximum de sezonul estival care bate la ușă și să-și reia activitatea ca DJ. Astfel, sportivul este mai hotărât ca niciodată să-și reia viața de noapte și să dea startul petrecerilor și distracțiilor neîncetate.

 „Am reușit să pornesc proiecte pe care le lăsasem în pom și pomul în aer.

Vine vara acum și mă reîntorc la lucrurile pe care le făceam cu atâta plăcere. O să mă întorc din nou să pun muzică, să fac petrecerile alea mișto pe care le făceam și îmi era tare dor de chestia asta. Am o grămadă de lucruri pe care le-am pus de-o parte și le-am suspendat, pe care le-am uitat, dar le-am dat drumul acum”, a mai spus Cătălin Cazacu.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies