,,Îmi tremură picioarele”. Ana Neacșu, în lacrimi, chiar în ziua divorțului. Artista a încheiat o căsnicie de 10 ani

 Ana Neacșu, în lacrimi, chiar în ziua divorțului
Ana Neacșu, în lacrimi, chiar în ziua divorțului

Anca Neacșu și soțul ei au divorțat în mod oficial, pe data de 21 septembrie, la tribunal, iar artista a ieșit cu ochii în lacrimi din sala de judecată, cu toate că a declarat că nu mai este afectată din cauza despărțirii.

După 10 de ani de căsnicie, fosta membră a trupei A.S.I.A, Anca Neacșu a divorțat de soțul ei, iar această veste a luat foarte multe persoane prin surprindere.

Citeste si: Anca Neacșu și Serkan Yaman divorțează după 10 ani de căsnicie

Anca Neacșu, în lacrimi, chiar în ziua divorțului

Pe data de 21 septembrie 2022, Anca Neacșu s-a întâlnit cu fostul soț, cu care a avut o căsnicie de 10 ani de zile, pentru a divorța oficial.

Artista a izbucnit în lacrimi, cu toate că susține că și-a revenit, după ce ea și fostul său partener de viață au decis să meargă pe drumuri separate.

Cei doi nu au putut divorța la notar, deoarece s-au căsătorit în Turcia. Anca Neacșu a declarat că este o decizie luată de comun acord și că nu este o zi frumoasă pentru niciun om. Este un capitol care se încheie după 10-11 ani.

„E o decizie luată de comun acord. (…) Îmi pare rău că ne întâlnim și în situații ca astea. Nu e o zi frumoasă pentru niciun om, e un capitol care se încheie după 10-11 ani. Asta e situația, asta e procedura. De comun acord, dar asta e procedura. M-am măritat în Turcia, mă separ în România. (…) El e cetățean străin, sunt mai multe lucruri la mijloc și până la urmă a trebuit să facem aici”,

a declarat Anca Neacșu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 Ana Neacșu, în lacrimi, chiar în ziua divorțului
Ana Neacșu, în lacrimi, chiar în ziua divorțului[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „A stat cu capul în jos și...” Anamaria Prodan dezvăluie ce a făcut Reghecampf la un an de la despărțire

Ce a mai declarat artista

Anca Neacșu a mai spus că îi tremură picioarele, deoarece au încercat foarte mult amândoi, în ultima perioadă, dar până la urmă s-a ajuns aici. Artista este un pic stresată pentru că a avut de-a face cu o asemenea situație, deoarece nu a mai intrat niciodată într-o sală de judecată.

„Îmi tremură picioarele. Am încercat amândoi în ultimul timp și până la urmă s-a ajuns aici.

(…) Avem ceva (n.r. de împărțit), dar ne-am înțeles. Suntem în regulă. Nu cred (n.r. că ne vom împăca). Chiar am vorbit și ieri, sperăm să se închidă din prima. Sunt un pic stresată, că nu am avut de-a face cu asemenea situații, nu am intrat niciodată într-o sală de judecată. Pot să spun că-mi tremură picioarele ”, a mai dezvăluit artista.

 Ana Neacșu, în lacrimi, chiar în ziua divorțului
Ana Neacșu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Anca Neacșu divorțează de soțul ei turc. Care au fost motivele acestei decizii

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Anca Neacșu divorțează de soțul ei turc. Care au fost motivele acestei decizii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

„A stat cu capul în jos și...” Anamaria Prodan dezvăluie ce a făcut Reghecampf la un an de la despărțire

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies