„Îmi vine să mă opresc și să mă dau cu capul de mașină” Gina Pistol, probleme înainte de nuntă

„Îmi vine să mă opresc și să mă dau cu capul de mașină” Gina Pistol, probleme înainte de nuntă
„Îmi vine să mă opresc și să mă dau cu capul de mașină” Gina Pistol, probleme înainte de nuntă

Gina Pistol trece prin clipe tensionate cu doar câteva zile înainte de nunta sa cu Smiley.

Gina Pistol și Smiley sunt pe ultima sută de metrii cu pregătirile pentru nuntă. Cei doi urmează să devină soț și soție în câteva zile și așteaptă cu nerăbdare fericitul eveniment. Astfel, entuziasmul este la cote maxime, mai ales că organizarea unui astfel de eveniment nu este deloc ușoară.

Viitoarea soție a lui Smiley și-a pregătit deja cele două rochii de mireasă, iar tinerii îndrăgostiți au verighetele personalizate, meniul stabilit, aranjamentele și tot ceea ce ține de locație.

Cu toate acestea, încă mai sunt unele detalii care trebuie puse la punct, iar Gina Pistol se asigură ca totul să fie perfect în ziua cea mare. Astfel, drumurile pe care blondina trebuie să le parcurgă sunt însoțite de mult stres și ore întregi petrecute în trafic, iar acest lucru o nemulțumește pe vedetă.

Gina Pistol a răbufnit cu doar câteva zile înainte de nuntă

Citește și: „Va fi un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine diningul.” Cât costă meniul de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Gina Pistol, probleme înainte de nuntă
Gina Pistol, probleme înainte de nuntă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În cadrul unui video postat recent pe pagina sa de Instagram, Gina Pistol s-a confesat fanilor săi din mediul online în legătură cu programul încărcat pe care îl are în ultima perioadă.

Blondina petrece multe ore în trafic, fiind pusă pe drumuri din cauza pregătirilor de nuntă. Vedeta a mărturisit că și-ar fi dorit ca altele să fi fost activitățile sale înainte de nuntă, mai de grabă unele de relaxare.  

„Cu traficul acesta o să ajung și eu la cununia civilă de sâmbătă. Dcă eram și eu un om normal, și o viitoare mireasă normală, programul meu din această săptămână ar fi arătat cu totul altfel.

Adică m-aș fi întâlnit și eu cu câteva prietene la restaurant, să stăm de vorbă, să râdem. Poate aș fi mers o zi sau două la Spa, să-mi fac niște proceduri, poate aș fi mers să-mi fac niște masaje de relaxare, să mă relaxeze la cap. Nu știu, aș fi făcut alte chestii, mult mai normale. Nu, mă, nu. Mie nu-mi place normalul. Mie îmi place să stau în trafic, să mă enervez la semafor.
(…) Deci, băi, îmi vine să mă opresc și să mă dau cu capul de mașină.
”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Prin ce momente tensionante trece Gina Pistol

Gina Pistol a răbufnit cu doar câteva zile înainte de nuntă
Gina Pistol a răbufnit cu doar câteva zile înainte de nuntă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

 

„Vreau si eu o viață așa cum văd la fetele astea pe Instagram. Să merg în vacanțe, pe la restaurante, așa, să pară că nu am nicio grijă de om mare. Cu toate că am o grămadă pe cap. O să zică lumea că intru să mă plâng. Ce vreti să vedeti numai lucruri frumoase? Lasă să vedeti și una ca mine care se plânge.

Glumesc și eu. Știti că mie îmi place să  îm pachetez totul in ironii și așa mai departe. Ideea este că se apropie ziua cea mare și eu încă nu realizez că urmează să mă mărit. Oricum, trebuie să vorbesc cu terapeuta mea să rezolv problema asta. Așa îmi place să mă țin așa de ocupată și să chinui, mă… Ăsta este cuvîntul, îmi place să mă chinui. Nu-mi place să mă relaxez si eu. Am fost, am luat rochiile, le am pe amândouă bine puse, acasă. Deci, trebuie să văd cum mă aranjez la păr și ce machiaj îmi fac. Mai am puțin. Eu încă nu realizez ce se întâmplă, pentru că sunt prinsă cu atâta treabă. ”,  a povestit vedeta.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

„Sunt foarte sensibilă în relația de cuplu” Denise Rifai, destăinuiri sincere legate de relația de cuplu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies