Împăcare de zile mari la „Puterea Dragostei”?! Cum s-a dat de gol Jador că încă se gândește la fosta iubită?

jador fosta iubita
Jador se gândește la fosta iubită

Deși au trecut patru ani de când s-a despărțit de iubita lui, Georgiana, Jador de la „Puterea Dragostei” încă se gândește la ea. Ce a spus artistul?!

Unul dintre cei mai urmăriți cântăreți la momentul actual, Jador, se pare că suspină după vechea lui iubire, Georgiana. Cum s-a dat de gol artistul?

Jador de la „Puterea Dragostei” suspină după vechea dragoste

Chiar dacă are tot ce își dorește și poate chiar mai mult, se pare că Jador este totuși trist. Acesta încă se gândește la fosta lui iubire, Georgiana, de care s-a despărțit acum patru ani.

Se pare că artistul nu poate să se gândească la altcineva momentan, iar faptul că a făcut o piesă pentru fata de care este îndrăgostit, spune totul. 

jador despartire fosta iubita
Jador se gândește la Georgiana, fosta lui iubită[Sursa foto: Instagram Jador]

”Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru e a.

Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a declarat Jador.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu a uitat de Andra Volos? Cu cine a fost surprins în club

Jador are mii de fanii pe rețelele de socializare și asta se poate observa din toate comentariile de susținere pe care aceștia le lasă la fiecare piesă pe care artistul o scoate. 

jador concurent fosta iubita
Jador este unul dintre cei mai apreciați concurenți de la "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Instagram Jador]

De asemenea, Jador încearcă să-și țină urmăritorii în priză prin faptul că scoate de fiecare dată piese surprinzătoare alături de artiști consacrați.

Citeste si: Bernadett de la „Puterea Dragostei”, dezvăluiri incendiare despre despărțirea de Philip!

Pozele pe care le postează cântărețul pe social media sunt o altă dovadă că Jador are și foarte multe fane. Cu toate astea, fostul concurent de la "Puterea Dragostei" nu se poate gândi la altcineva în afară de Georgiana.Toate piesele pe care le scoate Jador ajung rapid în trending, mai ales că toți cei cu are colaborează sunt de asemenea apreciați de către cei din comunitatea muzicală. 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Bianca Comănici, mai fericită ca niciodată! Cu cine a fost surprinsă bruneta de la „Puterea Dragostei” în miez de noapte?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies