Împăcare de zile mari la Puterea Dragostei?! Philip de la Puterea Dragostei, declarație de dragoste live, pentru frumoasa Berna: „Iubito, să știi că...”

Berna și Philip de la Puterea Dragostei
Berna și Philip, în timpul emisiunii Puterea Dragostei.

Philip de la Puterea Dragostei a discutat despre despărțirea de Berna, logodnica lui, mărturisind că o iubește foarte mult și că speră ca în curând să se împace.

La doar câteva săptămâni după ce s-a aflat că Philip și Berna nu mai formează un cuplu, cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei au discutat despre despărțire, în cadrul emisiunii „Teo Show”, și un lucru e cert: că ambii finaliști ai sezonului al doilea speră la o împăcare.

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei nu-l va uita prea curând pe Philip! „Aceste amintiri nu se vor uita niciodată...”

Philip a fost invitat în platoul emisiunii menționate anterior și a dezvăluit primele detalii despre despărțirea de fosta sa logodnică, declarație din care reiese faptul că o iubește foarte mult, dar că nu mai poate face concesii pentru a fi împreună. Tânărul a spus, extrem de emoționat, că își dorește să se împace cu Berna, dar că are nevoie ca fosta concurentă de la Puterea Dragostei să schimbe anumite obiceiuri, pentru a face acest pas.

Berna și Philip Puterea Dragostei
Berna și Philip în timpul filmărilor emisiunii Puterea Dragostei.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Toate detaliile despre despărțirea dintre Philip și Berna de la Puterea Dragostei

Se pare că motivul principal pentru care s-ar fi produs ruptura dintre cei doi este gelozia de care Berna a dat dovadă în ultima perioadă. Vulcanică din fire și aprigă la mânie, Berna este (conform spuselor lui Philip) extrem de geloasă chiar și pe fanele acestuia, care își doresc să se fotografieze cu finalistul emisiunii Puterea Dragostei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei, la "Bravo, ai stil! Celebrities"? Frumoasa blondă îşi doreşte enorm să participe la emisiunea momentului!

„E prea geloasă, eu înțeleg, pentru că mă iubește. Și eu sunt gelos, dar când e ceva concret.

Sunt niște lucruri pe care și ea le face și nu-mi plac. E geloasă și atunci când cineva vrea să facă poze cu mine, depinde cum arată”, a mărturisit Philip.

Berna de la Puterea Dragostei și Philip
Berna și Philip, sărut pasional chiar în casa Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

„I-am zis să vină acasă, să vorbim. A venit, am mai vorbit cu ea. Când mă ia în brațe îmi vine să plâng. O iubesc mult de tot. Ultima dată n e-am văzut acum câteva zile, ne-am văzut cu un fan care ne-a făcut o pernă cu noi doi.

Am vrut să-i facem și lui o bucurie. Am chemat-o, s-a bucurat copilul, am mai stat de vorbă cu ea după. Acum o să vedem ce va fi pe viitor”, a explicat Philip de la Puterea Dragostei, referitor la ultima lor întâlnire.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mai mult, tânărul a povestit că au discutat foarte mult pe tema împăcării și amândoi au stabilit niște condiții clare în care acest lucru ar putea fi posibil. Atât Berna cât și Philip vor să schimbe anumite aspecte la celălalt și, potrivit fostului concurent, atunci vor forma din nou un cuplu. Totul a culminat cu o superbă declarație de dragoste pe care Philip de la Puterea Dragostei i-a adresat-o Bernei, în cadrul emisiunii live „Teo Show”.

Citeste si: Berna și Philip s-au întâlnit la miezul nopții, după ce s-au despărțit: „Iubirea adevărată așteaptă”

„Fix în seara aia a venit la mine. Am vorbit, am încercat să lămurim situația. Aștept niște schimbări de la ea, ea așteaptă niște schimbări de la mine. Până nu văd ceva schimbat la ea nu o să fie ok.

Iubito, să știi că eu te aștept acasă. Te voi iubi mereu, așa cum ești, numai să schimbi geloziile la tine. O să plănuim nunta aia, o să avem cei mai frumoși copii. Te iubesc mult de tot.” a dezvăluit Philip.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Livian și Florentina au dat vestea ca mare, se pregătesc de botez! „Anunț de gradul 0!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies