Împăcarea anului la Exatlon! Cei mai îndrăgiți războinci sunt din nou împreună! Ana şi Cosmin radiază de fericire!

Împăcarea anului la Exatlon!
Ana, alaturi de Cosmin

Războinicii Ana Mihaela Popescu și Cosmin Marin de la Exatlon s-au impacat! Au revenit la sentimente mai bune, după ce, acum doă luni, nici nu mai doreau să audă unul de altul

În urmă cu cinci luni, iubitorii show-ului de supraviețuire Exatlon România au fost extrem de surprinși să afle că doi tineri foarte frumoși, ambii războinici, Ana Mihaela Popescu și jandarmul Cosmin Marin aveau să rupă legăturile. ”Nu au mai dorit să meargă mai departe împreună. Au terminat și gata!”, au dezvăluit persoane apropiate la vremea respectivă.

Împăcarea anului la Exatlon!
Ana si Cosmin, impreuna la un eveniment

Ana Mihaela și Cosmin au format un cuplu chiar din competiție, în sezonul 2 și, la întoarcerea din Republica Dominicană, cei doi erau peste tot…nedespărțiți, inclusiv la nunta războinicei Beatrice Olaru, au venit de mânuța, ca niște porumbei.

Cum s-au impacat Ana si Cosmin de la Exatlon: ”A fost decizia ei!”

Din păcate timpul avea să nu fie un aliat, ci, încet-încet, povestea de iubire a sezonului 3 s-a destrămat! Surse din preajma celor doi susțin că Ana și Cosmin și-ar fi spus adio în iunie, iar atunci, sportiva și-a sters toate pozele cu jandarmul de pe conturile ei de socializare, în special de pe Instagram. 

”A fost decizia ei de a scoate imaginile de pe internet. Poate așa este mai bine, sau poate nu, dar este alegerea Mihaelei. Nu știm de ce s-au certat, cert este că acum, asta este situația între ei”,  au comentat apropiații celor doi pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Împăcarea anului la Exatlon!
Ana, alaturi de Cosmin

Ana Mihaela Popescu și Cosmin Marin s-au afișat împreună la mare

Din fericire, supărarea avea să îi țină puțin și, acum, după două luni grele pentru ei, putem spune, cu certitudine, că s-au împăcat. O dovadă în acest sens este și prezența lor la mare, de acum câteva zile, când, la invitația medicului Amalia Anghel, cea care a organizat pe plaja din Mamaia o campanie pentru prevenirea cancerului de piele, amorezii s-au prezentat mai îndrăgostiți ca niciodată.

Citeste si: Ionuț Jaguarul de la Exatlon, prieten cu luptătorul înjunghiat în gât de clanurile interlope! Gest incredibil făcut de finalistul show-ului din Republica Dominicană

Citeste si: Surpriză! Ion Surdu s-a mutat în Polonia pentru o femeie!? Primele declaraţii ale "faimosului"!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Giani Kiriță și-a găsit sufletul pereche! Iubita faimosului de la „Exatlon” are aceeași vârstă cu fiica eternului burlac!

Împăcarea anului la Exatlon!
Ana, moment tandru cu Cosmin la Exatlon

Ana, cuvinte frumoase despre relatia cu Cosmin:  "Trăim momente frumoase”

Împăcarea anului la Exatlon! Ana Mihaela a vorbit frumos despre Cosmin întotdeauna. Este greu de uitat prima declarație a războinicei atunci când s-a întors în țară, de la Exatlon, și a ales să stea împreună cu bărbatul care a cucerit-o iremediabil.

"Trăim momente frumoase, pe care, sincer, nu mi le-aș fi imaginat vreodată. Mi-a plăcut de Cosmin încă din Republica Dominicană, dar povestea noastră a început cu adevărat aici, mai exact pe aeroportul Otopeni, atunci când, la revenirea mea în România, m-a așteptat cu un buchet de flori, alături de familia mea. Din acea clipă, am simțit că el este foarte important pentru mine și trebuie să mergem pe aceeași cale.
Încet, încet, nu am mai putut sta unul fără celălalt, drept dovadă, acum, practic ne-am mutat împreună"
, a declarat Ana Mihaela la ”Ștafeta mixtă”, anul trecut.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Au recunoscut, în sfârșit! Iubirea de la Exatlon la care nimeni nu se aștepta! Ce mesaj i-a dat de gol pe "Didi" şi pe Gabi Nedelcu EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies