Implant de sprâncene. Cum se face și cât costă

Implant de sprâncene. Cum se face și cât costă
Implant de sprâncene. Cum se face și cât costă

Implantul de sprâncene a devenit din ce în ce mai căutat în rândul femeilor. Noi vă oferim toate detaliile legate de modul în care se face acest procedeu, dar și cât costă.

Reconstrucția sprâncenelor vă poate schimba total înfățișarea. Acest procedeu implică înlocuirea sau retușarea anumitor zone, în care părul nu mai crește.

Implantul de sprâncene: ce implică acest procedeu

Multe femei sunt nemulțumite de forma pe care o au sprâncenele lor. Dacă în tinerețe v-ați pensat prea mult, în sensul că v-ați făcut sprâncenele prea subțiri, pentru că așa se purta atunci, acum cu siguranță ați observat că acestea nu-și mai revin la forma inițială, indiferent ce ați face.

Și cum în această perioadă se poartă sprâncenele cât mai naturale, nu prea aveți multe soluții pentru a reveni la forma de dinainte a acestora.

Cea mai indicată procedură este, în acest caz, implantul de sprâncene. Cu toții știm că o formă perfectă a sprâncenelor, care să se potrivească armonios cu trăsăturile feței, vă poate schimba total look-ul.

Nu contează motivul pentru care aveți sprâncenele subțiri. Oricine își poate face implant, mai ales dacă vă aflați în una din următoarele situații:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

  • aveți cicatrice pe sprânceană și evident că în locul respectiv părul nu mai crește
  • dacă ați suferit de o boală care a dus la căderea părului din sprâncene
  • dacă v-ați pensat prea subțire, pentru o perioadă mai lungă de timp

Mai

exact, reconstrucția sprâncenei seamănă destul de mult cu procedeul de implantare a părului pe cap. Astfel, o să vi se introducă fire de păr, în zonele în care acesta nu mai crește.

Sună complicat, dar trebuie să știți că acest procedeu este destul de simplu, deși durează aproximativ 3 ore. Ce se întâmplă, de fapt? Se zgârie foarte puțin epiderma, pentru a se putea extrage foliculul. După aceea, cu ajutorul unor ace, se implantează fire de păr.

Care sunt riscurile implantului de sprâncene

În primul rând, trebuie să știți că există și anumite contraindicații pentru acest procedeu. Astfel, dacă aveți sângerări abundente sau dacă aveți probleme de coagulare a sângelui nu este indicat să vă faceți implant de sprâncene.

În cazul în care sunteți o persoană sănătoasă, riscurile acestei intervenții sunt minore. Se poate întâmpla ca firele de păr care o să vi se implanteze să crească într-o direcție nedorită.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

În rest, nu aveți ce să pățiți, pentru că implantul de sprâncene este o tehnică minim invazivă, adica nu se depășește bariera dermică. Este

important de menționat și faptul că firele de păr care vor fi implantate rezistă în proporție de 95%, ceea ce înseamnă că veți avea sprâncene frumoase pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Dacă vreți să vă faceți o reconstrucție a sprâncenelor, nu vă duceți însă la orice clinică, doar pentru că este mai ieftin. Documentați-vă foarte bine înainte și nu vă lăsați pe mâna unui neprofesionist.

Trebuie să știți însă că implantul de sprâncene este destul de scump. Prețul unei astfel de intervenții pornește de la 1.500 de euro și poate ajunge chiar și la 2.500 de euro. Depinde foarte mult de cât de mare este zona pe care doriți să o acoperiți cu fire de păr noi.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies