Important! Ce program vor avea hypermarket-urile de Paște

pogram de paște, program, program kaufland, program auchan, program cora
pogram de paște, program, program kaufland, program auchan, program cora

Fiind o perioadă aglomerată, distanțarea socială este mai importantă măsură pentru prevenirea COVID-19. În acest sens, hypermarket-urile au anunțat programul de Paște.

Marile lanțuri de magazine au anunțat programul de Paște, iar în majoritatea cazurilor, hypermarket-urile au decis să își prelungească orele de funcționare, pentru a încerca, pe cât posibil, să evite aglomerarea spațiilor comerciale și să păstreze normele de distanțare socială.

Citeste si: Declarație pe proprie răspundere: Ce vor scrie credincioșii de Paște

Ce program au Hypermarket-urile de Paște

Program de Paște Kaufland

Cu ocazia sărbătorilor de Paște, Kaufland România anunță programul de funcționare al magazinelor din întreaga țară. Astfel, în perioada 16.04.2020 – 20.04.2020, hypermarketurile vor începe programul în intervalul 06:00- 08:00, dar vor varia orele de închidere.

Joi, 16.04 – vineri, 17.04, ora deschiderii va varia în funcție de magazin în intervalul 06:00- 08:00, iar ora închiderii între 21:00- 24:00.
Sâmbătă, 18.04, majoritatea magazinelor vor avea program special de funcționare, cu program scurt, între orele 07:00 – 16:00, cu excepția magazinelor din Gheorghieni, Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, care vor avea

program normal de funcționare.
Duminică, 19.04, magazinele Kaufland vor fi închise, cu excepția celor din orașele menționate anterior.
Luni, 20.04, magazinele vor avea program scurt, cuprins în intervalul orar 09:00-15:00, cu excepția magazinelor din orașele menționate anterior și a celui situat în incinta mall-ului Promenada din Sibiu, care va fi închis.

Program  de Paște Mega Image

program de paște, program, program kaufland, program auchan, program cora
program de paște, program, program kaufland, program auchan, program cora

Mega Image a anunțat că magazinele vor fi închise doar în prima zi de Paște- Duminică, iar în a doua zi de Paște (luni), majoritatea magazinelor vor funcționa în intervalul orar 11-18, acest

program fiind valabil și pentru supermarket-urile Shop&Go.

Totodată, livrările în raza orașului Bucureși și în împrejurimi, se vor face până pe data de 17 aprilie (inclusiv), dar până pe 20 aprilie vor fi suspendate.

Program de Paște Lidl

program de paște, program, program kaufland, program auchan, program cora
program de paște, program, program kaufland, program auchan, program cora

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

13-17.04 (luni – vineri) – 7:30-21:00 (excepție Caransebeș, Oțelu Roșu și Blaj*)
18.04 (sâmbătă) – 7:30-17:00
19-20.04 (duminică – luni)- Închis *Caransebeș (Str Ardealului nr. 127), Oțelu Roșu (Str. Rozelor nr. 1A) și Blaj  (Str. Clujului 7B), o să aibă următorul program: 13-17.04 (luni – vineri)- 10:00-18:30  
18.04 (sâmbătă) – 8:30-17:00

Lidl a anunțat că angajații vor beneficia de două zile libere, prima și a doua zi de Paște (Duminică și Luni), deci magazinele vor fi închise.

Citeste si: Donald Trump, decizie radicală împotriva Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii: „A eşuat în misiunea sa de bază şi trebuie trasă la răspundere”

Program de Paște Auchan

Reprezentanții acestui lanț comercial, au anunțat că în acest an au decis adoptarea unor reguli speciale, în ceea ce privește programul, atât în cazul hypermarketurilor, supermarketurilor, cât și în cel al magazinelor MyAuchan independente.

Magazinele Auchan vor fi închise în toată ţara, atât în prima zi, cât și în a doua zi de Paște (Duminică și Luni) oferind astfel întregului personal din magazine posibilitatea de a se odihni.

Program de Paște Cora

program de paște, program, program kaufland, program auchan, program cora
program de paște, program, program kaufland, program auchan, program cora

În Săptămâna Mare, reprezentanții Cora au anunțat că magazinele se vor deschide la 8 dimineața și vor fi închise la orele 22:00.

Mai mult decâtatât, în intervalul 07:30-08:00 AM, magazinele își vor deschide ușile doar pentru angajații Ministerului de Interne, Ministerului Apărării naționale, precum și pentru personalul medical.

 În Sâmbăta mare, magazinele Cora vor fi deschise în intervalul 08:00-19:00, Duminică, în ziua de Paște vor fi închise, iar în a doua zi de Paște, Luni, vor funcționa tot cu program scurt, în intervalul 09:00-17:00.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Program de Paște Carrefour

program de paște, program, program kaufland, program auchan, program cora
program de paște, program, program kaufland, program auchan, program cora

Și Carrefour se numără printre angajatorii care au decis să își răsplătească angajați cu două zile libere, motiv pentru care pe 19 și 20 aprilie, toate supermarket-urile și hypermarket-urile Carrefour vor fi închise.

(13 – 17 aprilie) Luni – Vineri: 08:00 – 22:00

(18 aprilie) Sâmbătă: 8:00 – 18:00

(19 – 20 aprilie) Duminică și luni: Închis

(începând de marți, 21 aprilie): Program normal 08:00 – 21:00

Citeste si: OMS: Noul tip de coronavirus este de 10 ori mai letal decât gripa de tip A (H1N1)



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

OMS: Noul tip de coronavirus este de 10 ori mai letal decât gripa de tip A (H1N1)

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Tot ce trebuie să știi despre COVID-19! Organizația Mondială a Sănătății demontează mituri despre coronavirus, trebuie să citești asta!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies