Impresionant! Cu ce s-a ocupat Ion Surdu de la Exatlon inainte de a se dedica sportului

Impresionant! Cu ce s-a ocupat Ion Surdu de la Exatlon inainte de a se dedica sportului
Impresionant! Cu ce s-a ocupat Ion Surdu de la Exatlon inainte de a se dedica sportului

Ion Surdu, in varsta de 23 de ani, este unul dintre favoritii la castigarea marelui trofeu Exatlon, sportivul reusind performanta de a se califica in marea finala a show-ului difuzat duminica aceasta, la ora 20:00, la Kanal D.

Originar din Republica Moldova, luptatorul MMA a venit in Romania si s-a stabilit in Cluj cand avea doar 16 ani. La varsta de 18 ani a decis ca este momentul sa isi castige singur existenta si s-a angajat ca manipulant marfa la un depozit, rezistand unei munci fizice istovitoare.

Aventuros si dornic sa experimenteze, faimosul de la „Exatlon” si-a indreptat atentia spre alt domeniu de activitate care i-a placut foarte mult si in care a ajuns sa progreseze intr-un timp foarte scurt, desi subliniaza ca marea lui pasiune ramane sportul.

"Am inceput ca ajutor de barman si treptat am prins meseria, din ajutor am devenit barman. Sunt expert in shot-uri, dar stiu sa fac si cocktail-uri, smoothie-uri sau limonade. Imi place foarte mult cafeaua si stiu sa fac desene in cappuccino, sunt un fel de barista, ultimul meu job a fost la un coffee shop in Cluj. Am trecut prin toata partea de industrie ospitaliera, numai in bucatarie nu am intrat", declara Ion Surdu, inainte de a pleca sa isi testeze limitele pe traseele din Republica Dominicana.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Impresionant! Cu ce s-a ocupat Ion Surdu de la Exatlon inainte de a se dedica sportului

De altfel, visul luptatorului este acela de a-si deschide la un moment dat propriul lui local si sublinia ca isi doreste sa fie un loc in care oamenii sa lege prietenii intr-o atmosfera relaxata, sa se simta ca acasa.

"Vreau sa imi deschid un local, dar stiu ca trebuie sa fiu permanent acolo, trebuie sa ma dedic 100% sau mai mult, pentru ca viitorul depinde de mine si momentan nu imi permit, vreau sa imi fac un viitor si o cariera in domeniul sportiv. Dar, cu siguranta, la un moment dat voi face si altceva si, daca decid sa imi deschid un local, acesta ar fi simplu, un loc unde poti sa vii sa povestesti cu oricine de acolo, unde sa te simti bine, unde sa intri, indiferent de ora, sa bei o cafea buna, sa poti

sa bei un vin bun, sa poti sa socializezi cu oricare dintre oamenii ce stau acolo. Un loc unde sa te simti bine", declara atletul Exatlon.

Citeste si: Scene incendiare între Faimoasa Cătălina Șeicaru și Roxana Vancea! S-au sărutat și imaginea a fost făcută publică: „Ai fost cu ea împreună?”

Citeste si: Gestul uluitor făcut de faimosul Ion Surdu la scurt timp după Exatlon! ”Imediat ce mi-au intrat banii în cont, i-am transferat copilului! Așa am simțit”! Detalii exclusive

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Sfatul zilei din 10 iulie 2024. O zodie se va întâlni cu o veche iubire

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies