Rulada de somon cu creveti nu este un preparat pe care sa il faci in fiecare zi.
Ingrediente
12 felii de somon afumat, 150 g de creveti prefierti, 90 g de icre de somon, 250 ml de frisca lichida, doua foi de gelatina, 50 g de unt moale, doua linguri de vodka, o lamaie, 12 fire de marar, sos tabasco.
Pune foile de gelatina la inmuiat in apa rece. Decupeaza feliile de somon in patrate cu latura de aproximativ 12 centimetri.
Mixeaza marginile decupate de la somon cu unt, 100 g de creveti, gelatina scursa, vodka si 2-3 picaturi de tabasco.
Bate brisca foarte rece si incorporeaz-o usor, cu o spatula, in amestecul mixat.
Pune fiecare felie de somon pe o bucata de folie alimentara. Unge feliile cu crema si ruleza-le, ajutandu-te de folia de plastic. Pune ruladele cel putin 4 ore la frigider.
Le poti lasa chiar si de pe o zi pe alta.
Inainte de a servi ruladele egalizeaza marginile cu un cutit, decoreaza-le cu icre de somon, crevetii care ti-au ramas, fire de marar si feliute subtiri de lamaie.
Rulada de somon cu creveti se serveste rece, imediat dupa ce ai scos-o de la frigider.
Ingrediente
12 felii de somon afumat, 150 g de creveti prefierti, 90 g de icre de somon, 250 ml de frisca lichida, doua foi de gelatina, 50 g de unt moale, doua linguri de vodka, o lamaie, 12 fire de marar, sos tabasco.
Pune foile de gelatina la inmuiat in apa rece. Decupeaza feliile de somon in patrate cu latura de aproximativ 12 centimetri.
Mixeaza marginile decupate de la somon cu unt, 100 g de creveti, gelatina scursa, vodka si 2-3 picaturi de tabasco.
Bate brisca foarte rece si incorporeaz-o usor, cu o spatula, in amestecul mixat.
Pune fiecare felie de somon pe o bucata de folie alimentara. Unge feliile cu crema si ruleza-le, ajutandu-te de folia de plastic. Pune ruladele cel putin 4 ore la frigider. Le poti lasa chiar si de pe o zi pe alta.
Inainte de a servi ruladele egalizeaza marginile cu un cutit, decoreaza-le cu icre de somon, crevetii care ti-au ramas, fire de marar si feliute subtiri de lamaie.
Rulada de somon cu creveti se serveste rece, imediat dupa ce ai scos-o de la frigider.
Sursa:
Curademiere.ro
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro