„În 25 de ani, sunt sigură că nu doar la noi, ci și la alții, au fost tot felul de certuri, discuții, împăcări!” Motivul pentru care Oana Lis a decis să înainteze actele de divorț!

„În 25 de ani, sunt sigură că nu doar la noi, ci și la alții, au fost tot felul de certuri, discuții, împăcări!” Motivul pentru care Oana Lis a decis să înainteze actele de divorț!
„În 25 de ani, sunt sigură că nu doar la noi, ci și la alții, au fost tot felul de certuri, discuții, împăcări!” Motivul pentru care Oana Lis a decis să înainteze actele de divorț!

Deși au fost criticați pentru diferența lor de vârstă, Oana și Viorel Lis au reușit să rămână căsătoriți timp de 25 de ani, iar Oana a demonstrat că îl iubește cu adevărat, fiind alături de soțul ei în cele mai dificile momente ale vieții lui.

Cu toate acestea, Oana a dezvăluit că, la un anumit moment, ea și partenerul ei de viață au fost foarte aproape de a merge pe drumuri separate.

Citește și: „Are momente de confuzie gen Alzheimer!” Oana Lis a făcut un apel important pe rețelele de socializare. Vedeta are nevoie de ajutorul fanilor săi

Oana Lis a înaintat actele de divorț

Cu câțiva ani în urmă, soția lui Viorel Lis a trecut printr-un moment de criză în căsnicia lor, atingând un punct în care a crezut că mariajul lor se va încheia. Oana a dezvăluit recent că au fost atât de aproape de divorț încât chiar au inițiat procedurile legale.

Oana a dezvăluit că certurile frecvente dintre ea și soțul ei, Viorel Lis, au ajuns să o facă să ia în considerare ideea de divorț, simțindu-se nevoită să caute o schimbare în dinamica relației lor.

La un moment dat, s-a apropiat chiar de a lua această decizie drastică. Cu toate acestea, în ultimul moment, Oana s-a răzgândit și a hotărât să continue căsnicia, recunoscând că, de-a lungul celor 25 de ani petrecuți împreună, au existat momente de conflict, dar și momente foarte frumoase care au întărit legătura lor.

„Este doar o clipă din 25 de ani. Avem 25 de ani de relație.

În 25 de ani, sunt sigură că nu doar la noi, ci și la alții, au fost tot felul de certuri, discuții, împăcări, mulți ani în care a mers foarte bine. E normal să se întâmple lucrurile acestea și poate, uneori, bagi actele(n.red. de divorț) ca un wake up call ca să îl trezești pe celălalt, să facă ceva, să facă niște schimbări. Sunt 25 de ani de relație, e foarte mult! S-au întâmplat multe! Asta e viața, mi-o asum.
Din păcate, oamenii din ziua de azi nu ajung să aibă 25 de ani de relație pentru că renunță total la prima provocare. E normal să existe discuții, într-o relație suntem oameni total diferiți! Este important să lupți, dar nu singur, să vină și celălalt spre tine!”,
a declarat Oana Lis pentru Ego.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Oana Lis are grijă în permanență de soțul ei

Viorel Lis a atins vârsta de 79 de ani, iar efectele trecerii timpului sunt tot mai vizibile asupra sănătății sale. În prezent, fostul primar al Capitalei nu mai poate să se deplaseze singur, ceea ce înseamnă că partenera sa de viață, Oana Lis, trebuie să fie în permanență alături de el.

Oana se dedică cu devotament îngrijirii soțului ei, depunând toate eforturile pentru a-i asigura un mediu lipsit de stres și pentru a-l proteja de orice probleme ce pot apărea în jurul lor.

„Ne bucurăm de fiecare zi, nu plecăm nicăieri. Ne bucurăm unul de altul, așa cum suntem. Viorel nu mai merge la emisiuni, nu are voie să fie stresat cu nimic. Eu îl protejez.

A mai fost invitat la emisiuni, dar nu mai poate să meargă. Vreau ca lumea să îl știe pe Viorel așa cum era. În rest, mulțumim că vă gândiți la noi! Încerc să îl protejez. Când îți asumi o situație, aia e. Nu mă plâng pentru asta! Singurii oameni care vin să ne viziteze sunt cei de la ambulanță, de la salvare. Asta e viața, este ceva normal”, a declarat Oana Lis, conform Playtech.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Eu trăiesc o discriminare zilnic. Lumea și acum spune că mai stau cu Viorel pentru bani.” Oana a mărturisit cu cine vrea să își petreacă bătrânețea, după ce Viorel Lis nu va mai fi

 

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Mă gândeam foarte mult că Viorel e în vârstă și ce o să pățesc dacă el se duce înaintea mea. Nimeni nu îți garantează ziua de mâine nici mie nici lui.” Cum a reacționat Oana Lis, după ce soțul ei a căzut pe podea

Andreea Raicu are o fiică SECRETĂ. Cum arată și ce se știe despre relația lor

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Maria Constantin, despre momentul când Marcel Toader a extras abuziv sume mari din contul Gabrielei Cristea: "Nu îmi arăta niciodată acte doveditoare"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies