În 4 ani şi-a crescut o biserică vie, din arbori, în curtea casei, iar rezultatul te lasă fără cuvinte

În 4 ani şi-a crescut o biserică vie, din arbori, în curtea casei, iar rezultatul te lasă fără cuvinte
În 4 ani şi-a crescut o biserică vie, din arbori, în curtea casei, iar rezultatul te lasă fără cuvinte

Neo-zeelandezul Brian Cox a lucrat 4 ani la transformarea curţii casei sale într-o biserică vie. Cu greu poţi spune ce anume este mai impresionant: rezultatul sau faptul că a avut nevoie de doar 4 ani să creeze o asemenea capodoperă vie.

 

În tot acest timp, Cox s-a străduit să găsească cele mai potrivite plante pentru a-şi duce la îndeplinire proiectul, apoi a lucrat la transplantarea arborilor.

 

A vrut neapărat ca biserica să fie iluminată bine pe tot parcursul zilei şi din acest motiv a folosit o combinaţie unică de arbori de un anumit colorit, obţinând astfel o coroană vie ce dă naştere la jocuri impresionante de lumini şi umbre.

 

Însă, pentru tot acest proiect, Brian Cox avea şi cunoştinţele necesare. Neo-zeelandezul este proprietarul unei firme specializate în replantarea arborilor.

 

De aceea a şi durat „numai” 4 ani realizarea întregului proiect, pentru că a folosit doar arbori vii la asamblarea acestei splendori naturale.

 

Ideea de a construi o biserică vie i-a venit după ani de călătorii şi vizitat monumente în toată lumea. În aprilie 2011, Brian Cox a curăţat terenul şi a construit cadrul metalic al bisericii, pe care l-a umplut apoi cu arbori.

„Biserica vie” a devenit între timp un refugiu natural şi o oază de serenitate, departe de zgomotul şi stresul civilizaţiei urbane.

 

Sursa: Incredibilia.ro



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Prima reactie a Biancai Dragusanu dupa despartirea scandaloasa de Tristan Tate! Surprinzator, ce le-a spus vedeta prietenelor, chiar acum cateva minute EXCLUSIV

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies