In aceasta seara, de la ora 20:00,  miza uriasa la jocul de recompensa! Jason Derulo, concert pentru echipa invingatoare!

In aceasta seara, de la ora 20:00,  miza uriasa la jocul de recompensa! Jason Derulo, concert pentru echipa invingatoare!
In aceasta seara, de la ora 20:00,  miza uriasa la jocul de recompensa! Jason Derulo, concert pentru echipa invingatoare!

Faimosii au invins aseara, la cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii; Albert si Maria, nominalizati in Consiliul de aseara, alaturi de primul nominalizat al saptamanii, Marius

O noua batalie epica s-a consumat aseara la “Survivor Romania”, Faimosii au evoluat extraordinar si de aceasta data pe traseu si si-au invins competitorii cu scorul de 10-5, castigand astfel cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii.

A urmat un Consiliu apasator, in care Albastrii au recunoscut ca se confrunta cu o serie de probleme. In urma voturilor din Consiliu, Albert si Maria vor intra la judecata publicului, alaturi de Marius, nominalizat in primul Consiliu al saptamanii. 

In aceasta seara, un razboinic va pleca acasa, dar inainte de aceasta eliminare Faimosii si Razboinicii au de disputat un joc de recompensa iesit din comun, cu o miza uriasa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

         “ Echipa care castiga jocul de astazi primeste drept recompensa participarea la concertul lui Jason Derulo!”,  a

anuntat Daniel Pavel, prezentatorul “Survivor Romania”, in strigatele de bucurie ale celor doua echipe.

Jason Derulo, artistul care a incins imaginatia fanilor din intreaga lume cu hituri precum “Savage love”, “Swalla”, “In my head”, “Tip toe” va fi, asadar, miza pentru care se vor lupta cele doua echipe, in aceasta seara, pe traseul din Republica Dominicana.

Editia “Survivor Romania” de aseara a plasat Kanal D pe primul loc in audiente pe toate targeturile monitorizate, cu 10,6% Rating si 23,3% cota de piata, pe targetul National, 8,0% Rating si 23,3% cota de

piata, pe Comercial, si 8,7% Rating si 20,3% cota de piata, in ceea ce priveste publicul de la orase. Aproape doua milioane de telespectatori (1.870.000) au urmarit, aseara, in medie, in fiecare minut al difuzarii show-ului, competitia dramatica dintre Faimosi si Razboinici. Minutul de aur, inregistrat la 21:54 a tinut in fata micilor ecrane  2.533.000 de fani ai productiei.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies