În această seară, de la ora 22:00, în serialul “Gomora”, la Kanal D2, Clanurile Savastano și Conte, la un pas de o nouă confruntare

În această seară, de la ora 22:00, în serialul “Gomora”, la Kanal D2,  Clanurile Savastano și Conte, la un pas de o nouă confruntare
În această seară, de la ora 22:00, în serialul “Gomora”, la Kanal D2, Clanurile Savastano și Conte, la un pas de o nouă confruntare

În episodul din această seară al serialului “Gomora”, difuzat de la ora 22:00, LA Kanal D2, tensiunile se intensifică între cele două clanuri care își doresc puterea supremă, iar divergențele dintre membrii acestora îi vor ține pe fanii producției cu inima la gură.

Între clanurile Savastano și Conte este gata să izbucnească un război în toată regulă, odată cu moartea lui Tonino Russo (Pietro Juliano), adjunctul lui Salvatore Conte (Marco Palvetti). Conte decide să se întoarcă la Napoli, pentru a afla dacă sunt implicați Savastanii în ambuscadă care a dus la pierderea omului său de încredere. De asemenea, și Genny (Salvatore Esposito) vrea să știe cine l-a ucis pe cel considerat a fi <mâna dreaptă> a lui Conte, așa că își convoacă oamenii pentru a se asigura că nu sunt implicați.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Genny este conștient că un nou război cu Conte nu ar face decât să-i slăbească supremația în teritoriu. Incertitudinile lui Genny îl întăresc pe Ciro (Marco D’Amore), care are din nou senzația că, după mult timp, clanul are nevoie de el.  

       

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:00, un nou episod din serialul "Gomora", la Kanal D2. Producția poate fi urmărită săptămânal, miercuri și joi, de la ora 22:00, la Kanal D2.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies