In aceasta seara, de la ora 22:30, in “Familia Borgia”, la Kanal D2, Tronul Papei, in pericol

In aceasta seara, de la ora 22:30, in “Familia Borgia”, la Kanal D2,  Tronul Papei, in pericol
In aceasta seara, de la ora 22:30, in “Familia Borgia”, la Kanal D2, Tronul Papei, in pericol

“Familia Borgia”, serialul inspirat din viața membrilor teribilei dinastii Borgia, în care a dominat temutul cardinal Rodrigo Borgia, devenit Papa Alexandru al VI-lea, vine cu un nou episod plin de tensiune, in aceasta seara, de la ora 22:30, la Kanal D2.

Un mare eveniment are loc in comunitatea condusa de Papa, atunci cand Poarta Sfantului Petru, inchisa de secole, acum este redeschisa. Intregul tinut se bucura de reusita unica a suveranul lor.

Cu toate ca sufletul ii plange dupa Alfonso, raposatul sot, Lucrezia este ceruta in casatorie de Francesco Orsini, duce de Gravina. Frumoasa mezina a familiei Borgia are insa gandul la Antoine de Ligny, varul regelui Frantei.

Acesta, ajuns conte de Saint-Pol, de Brienne, si Conversano este vaduv, asemeni Lucreziei, iar tanara se gandeste sa isi reconstruiasca viata alaturi de acesta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Revoltele din Alsacia si sud-vestul Germaniei, in care taranii rebeli s-au rasculat contra propriilor fete bisericesti, trezeste infrijoratea Papei. 

Suveranul isi doreste sa mentina morala publica la cele mai inalte standarde, iar pentru moment decide a nu impiedica libertatea de expresie a crestinilor. Pe de alta parte, Gacet, mana dreapta al Papei, este indepartat, in mod miselesc, de la Inalta Curte, de catre dusmanii suveranului. Acum, ca Rodrigo Borgia a ramas <fara aparare>, Gacet fiind cel mai devotat si de incredere supus al acestuia, planul dusmanilor pentru declinul Papei este pe cale sa se indeplineasca.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “Familia Borgia”, numai la Kanal D2.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies