În această seară, de la ora 22:30, în “Gomora”, la Kanal D2, Enzo, de la extaz la agonie

În această seară, de la ora 22:30, în “Gomora”, la Kanal D2,  Enzo, de la extaz la agonie
În această seară, de la ora 22:30, în “Gomora”, la Kanal D2, Enzo, de la extaz la agonie

Tensiuni și lupte aprige între clanurile mafiote italiene continuă să capteze atenția privitorului, în această seară, odată cu difuzarea unui nou episod, din serialul “Gomora”, la Kanal D2.

Ciro face presiuni asupra marelui mafiot Ruggero, cunoscut drept “Vraciul”, acesta fiind printre cei care au pus bazele mafiei italiene, ca acesta să îi înapoieze lui Enzo ceea ce i se cuvine de drept, <piața> din Forcella, un cartier important pentru vânzarea substanțelor interzise. Ruggero îl avertizează pe Edoardo că sunt nevoiți să cedeze Forcella lui Enzo, “Vraciul” considerând că un război deschis între clanuri este mult mai costisitor pentru toți cei implicați.

Enzo este primit cu urale în mijlocul clanului iar familia acestuia este fericită, acum că cel cunoscut drept “Sânge-albastru” a reușit ceea ce răposatul tată al interlopului, nu a reușit niciodată. Carmela, sora lui Enzo, îi cere un singur lucru fratelui său, să nu îl implice pe fiul ei, Cosimino, în afacerile mafiei.

Ce se va întâmplă atunci când Carmela, sora lui Enzo, este ucisă de bandele rivale?

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “Gomora”, numai la Kanal D2.  

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies