În această seară, de la ora 23:00, Marea Finală “Bravo, ai stil!”, la Kanal D #Cinci finaliste, Iris, Andreea, Maria, Alexandra și Jasmine, vor da ultima bătălie stilistică în această seară pentru titlul de “Cea mai stilată femeie din România” și premiul

În această seară, de la ora 23:00, Marea Finală “Bravo, ai stil!”, la Kanal D #Cinci finaliste, Iris, Andreea, Maria, Alexandra și Jasmine,  vor da ultima bătălie stilistică în această seară pentru titlul de “Cea mai stilată femeie din România” și premiul
În această seară, de la ora 23:00, Marea Finală “Bravo, ai stil!”, la Kanal D #Cinci finaliste, Iris, Andreea, Maria, Alexandra și Jasmine, vor da ultima bătălie stilistică în această seară pentru titlul de “Cea mai stilată femeie din România” și premiul

Într-o seară încărcată de așteptări și emoții, România se pregătește să asiste la apogeul sezonului 8 al celui mai iubit show de modă și stil, "Bravo, ai stil!".

O competiție care a captivat inimile telespectatorilor pe parcursul celor aproape 100 de ediții difuzate, show-ul a oferit în fiecare săptămână o incursiune fascinantă în lumea modei, a creativității și a eleganței.

Cele cinci finaliste extraordinare, Iris, Andreea, Maria, Alexandra și Jasmine, au avut un parcurs extraordinar, demonstrând că stilul este o expresie a personalității.

Într-o emisiune care a stârnit de-a lungul timpului pasiuni, a inspirat mii de tinere și a definit standardele în materie de stil, finala sezonului 8 "Bravo, ai stil!" aduce laolaltă talente strălucitoare, creativitate și eleganță pură.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În această seară intrăm în direct și voi, cei care ne urmăriți, veți desemna câștigătoarea acestui sezon în Marea Finală <Bravo, ai stil!>. Va așteptăm să fiți alături de noi în această seară magnifică! ”, spune Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului.  

Titlul mult râvnit de “Cea mai stilată femeie din România” și premiul fabulos în valoare de 100.000

de lei își așteaptă câștigătoarea. De-a lungul săptămânilor de competiție acerbă, concurentele au reușit să impresioneze nu doar juriul riguros, ci și inimile fanilor, cu creațiile ingenioase și prezența lor strălucitoare.

Pregătiți-vă să fiți martorii momentului în care se va desemna Cea mai stilată femeie din România! Nu ratați marea finală a celui de-al optulea sezon "Bravo, ai stil!" în această seară, la ora 23:00, numai la Kanal D!



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies