În această seară 27.08.2024: Drame și confruntări neașteptate în “Totul pentru familia mea”

În această seară 27.08.2024: Drame și confruntări neașteptate în “Totul pentru familia mea”
În această seară 27.08.2024: Drame și confruntări neașteptate în “Totul pentru familia mea”

Serialul turcesc de succes "Totul pentru familia mea" revine în această seară cu un episod intens și plin de surprize. La ora 20:00, telespectatorii vor putea urmări un nou episod, care promite să aducă emoții puternice și răsturnări de situație neașteptate.

În acest episod, Mahir se confruntă cu o situație critică atunci când Asiye, la locul de muncă, este expusă la o intoxicație cu gaz. Cuprins de panică, Mahir o duce de urgență la spital, în speranța că va reuși să o salveze. În același timp, Akif este surprins de reîntâlnirea neașteptată cu Süreyya, pe care o cunoscuse într-un alt oraș. Această întâlnire neașteptată aduce la suprafață emoții și confuzii, complicându-i și mai mult viața.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Pe de altă parte, relația dintre Orhan și Fatma începe să se dezghețe treptat, dând speranțe pentru un nou început. Însă nu toate personajele se bucură de liniște: Lidya își continuă planurile diabolice de a dezbina cuplul format din Süsen și Ömer, folosind tactici perfide pentru a-și atinge scopul.

Într-o altă parte a poveștii, Akif și Yaman inaugurează noul club de care sunt foarte entuziasmați, însă evenimentul de deschidere este marcat de evenimente neprevăzute și cu impact semnificativ asupra personajelor implicate.

În plus, Berk, decis să plece în străinătate, își consolidează hotărârea, forțând-o pe Aybike să se confrunte cu teama profundă de a-l pierde definitiv.

Nu ratați un nou episod plin de emoție și suspans, în această seară, de la ora 20:00, pe Kanal D! "Totul pentru familia mea" continuă să captiveze publicul cu povești pline de dramatism și momente neașteptate, care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Anunțul ministrului Muncii cu privire la pensiile mici după recalculare. Motivul pentru care pensionarele nu se vor bucura de o creștere a venitului

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies