In aceasta seara, in serialul “Tablou de familie” Trei surori, fata in fata cu un trecut dureros

In aceasta seara, in serialul “Tablou de familie”  Trei surori, fata in fata cu un trecut dureros
In aceasta seara, in serialul “Tablou de familie” Trei surori, fata in fata cu un trecut dureros

In aceasta seara, de la ora 20:00, fanii serialului “Tablou de familie”, care a acaparat deja inimile romanilor din intreaga tara, vor continua sa fie surprinsi de situatiile prin care trec personajele preferate, odata cu difuzarea unui nou episod al productiei, la Kanal D.

Emoțiile celor trei surori, Azra, Sanem și Güneș, sunt coplesitoare pentru acestea, atunci cand sunt nevoite sa se confruntă cu tatăl lor. Trecutul nu-i da pace lui Çolpan, care este hotărâta sa il scoata pe Faruk din vietile lor, considerandu+l pe acesta un real pericol.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

O mamă disperată pe care Azra o întâlnește întâmplător va aduce atât speranță, cât și tristețe în viața ei. Pe de alta parte, cu o zi înainte de prima audiere a procesului de divort, o situatie tensionată le așteaptă pe Azra și Songül, care reusesc sa dea de urma unor nereguli savarsite de Alpay.

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod captivant din serialul “Tablou de familie”, difuzat de luni pana vineri, de la 20:00, numai la Kanal D.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Chef Ștefan Popescu, sfaturi utile pentru pregătirea cărnii de vită: „O las la odihnit pe grătar. Aproximativ cât timp s-a gătit, atâta trebuie să stea și la odihnit.”

Vedetele din România care cheltuiesc foarte mulți bani pe pantofi. IREAL cum arată dressingurile lor!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ce presimțire a avut Emily Burghelea înainte de accident: ”Mi-am imaginat un înger alb”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies